SVI STE O NIKOLI SIMIĆU MISLILI JEDNO, A ISTINA ĆE VAS ŠOKIRATI: Legendarni glumac bio sa 48 GODINA mlađom koleginicom, četiri puta se ŽENIO, BURAN ŽIVOT NIJE KRIO!


IZVOR: Republika - 19.05.2022 | 11:12


Nikola Simić je svima delovao drugačije, a istinaje totalno drugačija!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
SVI STE O NIKOLI SIMIĆU MISLILI JEDNO, A ISTINA ĆE VAS ŠOKIRATI: Legendarni glumac bio sa 48 GODINA mlađom koleginicom, četiri puta se ŽENIO, BURAN ŽIVOT NIJE KRIO!

Pre 88 godina na današnji dan se rodio Nikola Simić, naš legendarni glumac koji je preminuo u novembru 2014. godine, koji je svojevremeno oboleo od karcinoma prostate, nakon operacija nije izdržao. Svoju privatnost ljubomorno je čuvao i na sve načine pokušavao da svoju porodicu sačuva od očiju javnosti.

Ipak, pojedini detalji iz njegovog burnog ljubavnog života dospeli su u javnost i – iznenadili mnoge glumac je uživao u društuv žena, kako tvrdio svojevremeno njegov bratanac, prema njima je bio jako galantan. 

Kako je naveo tom prilikom za domaće medije, Nikola se četiri puta ženio i razvodio, a pričalo se da je poslednje godine života proveo sa čak 48 godina mlađom glumicom.

Ipak, iako je krio detalje iz života, Nikola je otvoreno govorio o zaljubljivanju i ljubavi, tvrdeći da za to treba imati mnogo hrabrosti.

– A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke – objasnio je tada legendarni glumac, koji je jednom prilikom istakao da najviše uživa u vremenu koje provodi sa unukama Isidorom i Sarom, koje mu je podarila ćerka Ana.

Početkom 2014. godine glumac se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Nakon što mu je dijagnostikovan karcinom prostate, u februaru iste godine operisan je u Institutu za urologiju i nefrologiju, nakon čega je u junu usledila još jedna operacija zbog komplikacija sa bešikom.

BONUS VIDEO: