Pojavio se kadar sa SAHRANE Marinka Madžgalja: Andrija Milošević UTUČEN, POTRESNA SCENA koja para srce (VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.03.2022 | 16:11


Glumac Marinko Madžgalj preminuo je jako mlad, u 38. godini.

Foto: Printscreen Youtube/K1Televizija, ST/V. LUKIĆ
Pojavio se kadar sa SAHRANE Marinka Madžgalja: Andrija Milošević UTUČEN, POTRESNA SCENA koja para srce (VIDEO)

Prekjuče, 26. marta, navršavalo se šest godina kako nas je napustio glumac i pevač Marinko Madžgalj, a porodica, prijatelji i kolege neutešni su i tim povodom evociraju uspomene na "voljenog Makija".

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Marinko Madžgalj mural

Glumac Andrija Milošević je jedan od ljudi koji su posebno cenili i voleli pokojnog Marinka. Na društvenim mrežama "Srbije Showbizz" pojavio se snimak koji para srce, gde se pojavljuju Andrija Milošević, Aleksandar Srećković Kubura i njihovi zajednički, emotivni trenuci sa Marinkom. U jednom trenutku se vidi i potresna scena sa sahrane gde možemo primetiti utučene glumce, Andriju i Kuburu.

Podsetimo, Andrija je juče podelio zajedničku fotografiju sa pokojnim prijateljem i legendarnim glumcem Marinkom Madžgaljom i potresnim rečima rastužio sve.

Foto: instagram.com/andrijamilosevic_official

Andrija Milošević o Marinku Madžgalju

Milošević je na Instagram storiju podelio fotografiju i bolne stihove koji paraju srce, a njegovu objavu preneli smo u celosti.

- Druže moj. Sačuvaću te. Ne brini. Slobodno idi. Nije ovaj tren tako kratak. Nije vreme za sumnju, Budi mi dobar. Išli smo jednom sami. Sve si mi rekao. U meni je sto vulkana. Spalio bih svu logiku sveta samo da se još malo igramo. A to se ne može. - napisao je Andrija i dodao:

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pokojni glumac Marinko Madžgalj

- Druže moj. Budi spokojan. Odbraniću te ja. Zamrznuću osmehe za neka bolja vremena. Ti samo idi. Budi siguran i smeo, a ja ću voleti ovu suzu, koju nikada nisam hteo. 

BONUS VIDEO