EVA RAS ŽESTOKO RAŠČEREČILA KONSTRAKTU u medijima: Sada je isplivao snimak koji je sve ŠOKIRAO, GLUMICA U PRVIM REDOVIMA na koncertu "Zemlje Gruva"! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.03.2022 | 09:58


Eva Ras napala Konstraktu zbog pesme, a sada je isplivala šokantna istina!

Foto: youtube.com/printscreen
EVA RAS ŽESTOKO RAŠČEREČILA KONSTRAKTU u medijima: Sada je isplivao snimak koji je sve ŠOKIRAO, GLUMICA U PRVIM REDOVIMA na koncertu "Zemlje Gruva"! (VIDEO)

Kao bomba je odjeknula vest da je Eva Ras napala Konstraktu zbog pobedničke pesme "Umetnica mora biti zdrava", za koju ona smatra da je uvreda za bolesne, a pogotovu nju koja se već 20 godina leči od raka, te je u medijima žestoko raščerečila.

Sada je isplivao snimak od pre tri godine iz jutarnjeg programa, gde su gostovale Eva Ras i Konstrakta koja je objavljivanja spektakularan koncert za desetogodšnjicu grupe, a na koji je glumica rekla da jedva čeka da ide, čak i da je paparaci uslikaju kako uživa.

Foto: Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Ana Đurić Konstrakta

 

- Ove godine Zemlja gruva slavi 10 godina, odlucili smo da napravimo veliki spektakularni koncert, karte su u prodaji- izjavila je Ana Đurić, dok je Eva sa oduševljenjem potvrdila da će se u subotu pojaviti na istom:

- Ja idem u subotu na koncert, smatram za svoj veliki uspeh kad odem na koncert, a pogotovo kad me mediji ne uslikaju i ne vide da sam bila, jer me svi vrebaju iz zasede. Dok će me ovde uslikati paparaco i to na koncertu "Zemlje gruva" i mislim da će se svi odlično provesti pa i ja- rekla je tada Eva, a voditelj potvrdio, a sada pljunula po svojim rečima.

Sporan deo možete videti na snimku od petog minuta:

BONUS VIDEO: