Stravična TRAGEDIJA u domu Radoša Bajića! Glumac u SUZAMA i BOLU: ODNELA JU JE PODMUKLA BOLEST! (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.03.2022 | 07:42


Život Radoša Bajića obeležila je velika tragedija.

Foto: instagram.com/rados.bajic
Stravična TRAGEDIJA u domu Radoša Bajića! Glumac u SUZAMA i BOLU: ODNELA JU JE PODMUKLA BOLEST! (FOTO)

Glumac i reditelj Radoš Bajić iza sebe ima blistavu karijeru koju je obeležilo preko sto uloga na filmu i televiziji. Za sve ove godine i doprinos sprskoj kinematografiji dobio je niz najznačajnijih priznanja, profesionalnih i društvenih.

 

 

O privatnom životu malo govori, a ono što se zna jeste da je skoro pola veka u velikoj ljubavi sa suprugom Milenom sa kojom ima ćerku Jelenu i sina Nedeljka, a ponosni je deda četvoro unučadi Sofije, Lenke, Aleksandra i Filipa.

Rođen je 24. septembra 1953. godine u selu Medveđi kod Trstenika, kao drugo i jedino muško dete u porodici oca Miloša Bajića i majke Vere.

‒ Pamćenje seže daleko, titra iznad seoskih zabrana i livada, ali uvek zastane u danu kad je moja sestrica Radmila, koja je imala samo 13 godina, napustila ovaj svet, bez greha i krivice. Odnela ju je, kao anđela svetlog lica i očiju, podmukla bolest kojoj tada nije bilo, a ni danas nema leka ‒ sa suzama u očima govori Radoš, prenosi Hello i otkriva kako je izgledalo prvo fotografisanje.

 

 

‒ Majka je za potrebe moje prve fotografije od nekoga iz sela pozajmila dva broja veće cipele jer svoje nisam imao. Jedva sam hodao u njima, sva sreća što nisam morao da idem daleko. Možda su te tuđe cipele bile prva uloga koju sam morao da odigram, sugestivno i samouvereno, kao da su moje i kao da su mi taman.

Kako kaže Bajić, i dalje pamti majčine suze i naricanje i očeve vapaje kada mu je sestra preminula.

BONUS VIDEO