OD PRITVORA DO NAGRADA NA FESTIVALU: Glavni glumci Bjelogrlićevog ostvarenja pokupili najbolje plasmane i 400.000 dinara! (FOTO)


IZVOR: Republika - 28.08.2021 | 08:40


Glavni glumci ostvarenja Dragana Bjelogrlića "Toma" pokupili su glavne nagrade na "Filskim susretima" u Nišu.

Foto: youtube.com/printscreen

Najbolje narade na "Filmskim susretima" u Nišu odneli su glavni glumci filma "Toma"

Filmski susreti u Nišu održavali su se tokom prethodne nedelje, a ove godine definitivno će ostati obeleženi napadom Dragana Bjelogrlića na kolegu Gagu Antonijevića

 

 

Sukob dva najjača režisera u Srbiji zapalio je internet i tako skrenuo pažnju sa ovog kulturnog događaja. Ipak, organizatore festivala, glumce i publiku to nije omelo, te je program odlično prošao, a sinoć su dodeljne i nagrade za najbolje uloge. Nagrade Car Konstantin i Carica Teodora, za najbolju glavnu mušku i žensku ulogu, Milanu Mariću, koji je igrao ulogu Tome Zdravkovića u filmu Toma, i Tamari Dragićević koja je igrala Silvanu Armenulić u istom ostvarenju Dragana Bjelogrlića, donela je novčanu nagradu od 400.000 dinara.

 

 

Dragan Bjelogrlić sada svakako ima razlog za slavlje, s obzirom da su glavni glumci baš njegovog ostvarenja odneli nagrade, te je tako, barem malo splasnula negativna pažnja koju je dobio zbog sukoba sa Gagom Antonijevićem.