Filmovi koji će obeležiti decembar


IZVOR: Republika - 24.11.2017 | 11:02


Za filmske sladokusce decembar će biti odličan mesec, jer su gledaocima na raspolaganju premijere koje će vas doslovno raspametiti. Zato ne skrećite prst sa daljinskog upravljača.

Foto: Promo foto

Prošla noć

U nedelju 3.decembra od 21 čas biće emitovan film: "Prošla noć" koji prati bračni par koji se razdvaja na jednu noć. Kira Najtli igra mladu ženu, koja provodi jednu noć bez svog supruga, kog glumi Sem Vortington, i sreće bivšeg ljubavnika uz koga spoznaje čari življenja.

Samo ta jedna noć razdvojenosti ugroziće njihovu vezu, jer Sem odlazi na poslovno putovanje s koleginicom koja mu se dopada. Stvari se dodatno komplikuju kada Kira upoznaje neverovatno zgodnu koleginicu svog supruga koju on nikada nije spominjao.

Foto: Promo foto

Krvoproliće

Još jedna odlična premijera očekuje gledaoce u nedelju 17. decembra od 21 čas, kada će biti prikazan film Romana Polanskog Krvoproliće. Priča je o susretu roditelja čija su se deca potukla u parku. Jači dečak, naoružan motkom, povredio je drugog. Roditelji "žrtve" pozvali su roditelje "nasilnika" u svoj stan da to reše. U urnebesnoj, otkačenoj, ali i očajnoj situaciji u kojoj su se našli, nastavljaju da se svađaju, sve dok svako od njih ne otkrije sve što leži ispod površine uglađenog ponašanja, a onda cela situacija prerasta u verbalni masakr.

Triler "Sati" na programu je u nedelju 24. decembra od 21 čas. Radnja filma se odvija u vreme uragana Katrin, kada se Nolan Hejs otac novorođenčeta suočava sa životom i smrti. U toj situaciji mu niko ne pomaže a on je priniđen da se bori da zadrži svoju novorođenu ćerku u životu, koja je u tom trenutku u inkubatoru. Tokom uragana voda plavi bolnicu i uzrokuje kvarove. Kako minuti prolaze, inkubatoru ponestaje snage, a sekunde postaju sve duže...