Oglasila se Danijela Štajnfeld: Cela istina uskoro će izaći na videlo


IZVOR: Espreso, Republika - 29.08.2020 | 07:38


Glumica Danijela Štajnfeld nedavno je otkrila da ju je silovao moćnik iz filmske industrije, tako što je predstavila svoj dokumentarni film "Zaceli me".

Foto: printskrin

Danijela Štajnfeld

Svojim priznanjem uzdrmala je region, a sada se na društvenoj mreži Instagram obratila javnosti:

- Zdravo svima. Nadam ste da ste dobro. Javljam vam se iz Njujorka. Puno mi je srce zbog podrške koju mi dajete i hvala vam puno. Hvala i ljudima koji prave neukusne i lažne komentare koji me dehumanizuju, oni su potrebni svima nama u ovoj borbi, jer su svedoci u kakvoj kulturi živimo kada se žrtva s*ksualnog nasilja ovako tretira. Ja sam oko svega toga što sa htela i mogla da kažem, rekla u mom filmu "Zaceli me". Hoću da vam kažem da sam ja dobro, super, da se čuvam, da sam glasna i da će sve biti u redu i da će istina izaći na videlo, a sve detalje ćete videti u filmu - govori glumica i dodaje:

 
$bp("Brid_98686647", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"236"});

- Taj film nije o meni, već o posledicama i uzrocima ćutanja u vezi sa zlostavljanjem i šta to radi nama kao društvu. Jedva čekam da vidite sve šta ću da podelim sa vama, svoju intimu, što je bila moja najveća tajna, što sam čuvala u sebi svih ovih godina, Ja sam snažna, sve će se uskoro saznati. Pozdrav lepoj Srbiji - poručila je glumica.