Ana i Rasta se razvode zbog ove popularne pevačice!


IZVOR: E. S. T. - 06.11.2018 | 04:25


Ana Nikolić pokrenula je brakorazvodnu parnicu nakon saznanja da se njen muž Stefan Đurić Rasta udvara Eleni Kitić, ćerki Mileta Kitića.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Sve je saznala... Ana Nikolić

Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevačica je izbacila muža iz stana nakon što je u njegovom telefonu pročitala poruke koje je slao Eleni, a u kojima nije štedeo komplimente na njen račun.

- Ana se pre dva meseca dokopala Rastinog telefona kad je izašao u prodavnicu i bukvalno se šokirala. Ušla je u poruke i videla da se njen muž dopisuje sa Elenom, ali da sadržaj tih poruka nije poslovni nego da se njen muž otvoreno udvara Miletovoj ćerki. U porukama je pisalo kako je neodoljiva, kako ima božansku lepotu, kako će napraviti veliku zvezdu od nje, a potpuni šok je usledio kada je iz prepiske saznala da je pesmu koju je ona sačuvala za sebe dao Eleni - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

Foto: e-stock/KOBRA

Među njima postoji nešto više... Elena i Rasta se ne razdvajaju

Potpuni šok je usledio kada je iz prepiske saznala da je pesmu koju je ona sačuvala za sebe dao Eleni

- Ona je tada potpuno izgubila kontrolu i počela da razbija po stanu. Kada se Rasta vratio, nastao je totalni haos. Razbila je telefon ispred njega i rekla mu da joj se gubi ispred očiju. On je pokušao da je smiri, ali nije uspeo. Ana je toliko vikala da su se čak i komšije uznemirile. Videvši da ne može da je umiri, Rasta je napustio njen stan, u koji se više nije vraćao - završava priču izvor.

Foto: instagram.com/elenakitic

Ćerka Mileta Kitića kriva za krah braka Ane i Raste?

Kako sagovornik dalje navodi, ovaj incident se dogodio malo pre Rastinog velikog koncerta u Areni u Beogradu. Jedini razlog što se Nikolićka pojavila na Rastinom nastupu i glumila da je sve u redu jeste taj što nije želela da izaziva skandal na dan njegovog najvećeg poslovnog trijumfa, te da njen izostanak ne bi promakao novinarima koji bi više izveštavali o tome zašto njegova supruga nije došla nego o uspehu spektakla. Razlog što se ona nije našla na bini i s njim otpevala duetsku pesme, već je ceo šou posmatrala iz lože, krije se između ostalog i u tome što je na bini sa reperom pevala upravo Elena.

Foto: instagram.com/stefanrasta

Među njima je sve gotovo... Ana i Rasta

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu i repera, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Takođe, ni Elena nije želela da komentariše ovu situaciju, za koju je i pitanje da li je saznala.