Kija više ne peva s Ministarkama, a njihova nova pevačica je bila veoma popularna!


IZVOR: Telegraf.rs - 30.10.2018 | 15:49


Kristina Kija Kockar na početku svoje muzičke karijere odlučila je da nastupa sa "Ministarkama", ali je odmah naglasila da ona nije deo grupe. A sada se i odvojila od njih, te su "Ministarke" dobile novu pevačicu.

Foto: Promo foto

Više neće pevati s njima... Kija Kockar i "Ministarke"

Na opšte iznenađenje, nova pevačica grupe "Ministarki" je Jovana Pajić koju publika zna po hitu "BMW", ali i kao suprugu Aleksandra Cvetkovića frontmena grupe "Tropiko bend". 

Izvor blizak Kiji i "Ministarkama" potvrdio je ovu informaciju:

- Možda će biti još nekoliko zajedničkih nastupa, ali mislim da je to završeno. Kristina počinje potpuno samostalno da nastupa, što je potpuno i očekivano. Ona nije imala svoj repertoar i nije bila iz tog posla, pa su nastupi sa Ministarkama bili odličan start i odlična škola. Međutim, sada već može samostalno da nastupa - navodi izvor.

Foto: instagram.com/jovanapajic

Aleksandar Cvetković i Jovana Pajić

- Jovana dugo nije aktivna, ne nastupa, poslednjih godina posvećena je mužu i ćerkama. Ali, vrlo je željna scene i pevanja, a ovo je idealna prilika za povratak - dodao je izvor.

Foto: instagram.com/jovanapajic

Vraća se pevanju... Jovana Pajić

Pajićeva je prokomentarisala ove navode, ali nije želela ništa da potvrdi:

-  Još uvek ne mogu da dajem izjave povodom toga, jer još uvek nije sve definitivno precizirano. U nekom skorijem periodu to bi trebalo da se potvrdi i, dok se to ne desi, ne mogu da kažem ni da jeste, ni da nije.