Dajana: IZMEĐU ŽIKE I MENE SU UVEK POSTOJALE EMOCIJE!


IZVOR: Story - 26.09.2018 | 19:21


Voditeljka Dajana Paunović iznenadila je mnoge kada je prilikom dolaska na koncert svoje kume Ilde Šaulić izjavila da Žika Jakšić nije njen bivši, već sadašnji suprug, a sada je objasnila šta je pod tim mislila.

Foto: printscreen/instagram

U dobrim odnosima sa bivšim suprugom... Dajana Paunović

Dajana i Žika sreli su se pred Ildin koncert i ljubazno pozdravili, te je voditeljka objasnila u kakvom su odnosu:

- Emocije između nas su oduvek postojale, mi se nismo rastali zbog nedostatka ljubavi. Verujem u tvrdnje psihologa da je bez obzira na to ko je ostavio, a ko bio ostavljen, vreme je najbolji pokazatelj za sve. Ono uvek otkrije koliko su emocije između partnera bila jake, da li ih još uvek ima, kao i da li se za njih valja boriti. Ukoliko još uvek postoje, stvari su očigledne - istakla je Dajana.

Foto: Republika

Poštuje svoju bivšu suprugu... Žika Jakšić

Međutim,  ona je ipak objasnila o čemu se radi i da li je ponovo sa Žikom:

- Ne znam zašto se podigla tolika buka oko zajedničkog pojavljivanja i par lepih reči. Žika i ja smo ostali u korektnim odnosima, samo to nismo delili sa drugima. Nikada nam nije bilo važno šta će ko reći i misliti pa je tako i ovog puta. Imamo sina koji nas povezuje, on stasava i raste, pored sebe svakog dana u svakom momentu mora imati i oca i majku. Što se pomirenja tiče, veoma sam zadovoljna svojim emotivnim statusom, tako da o povratku na staro ne razmišljam - zaključila je Dajana.