Bila u braku sa telohraniteljem Željka Mitrovića: Sanja Kužet sada živi sa novim partnerom!


IZVOR: Republika - 20.09.2018 | 10:41


Poznata voditeljka "Zvezda Granda", Sanja Kužet poslednjih godina stekla je veliku popularnost vodeći jedno od najuspešnijih muzičkih takmičenja. Međutim, malo je poznat njen život pre popularnosti.

Foto: instagram.com/sanja_kuzet

Niko nije znao za ovaj detalj iz njene prošlosti... Sanja Kužet

Ono što je bilo poznato je da Sanja ima sina Andriju iz prvog braka, a sve do sada nije bilo poznato za koga je bila udata. Naime, lepa voditeljka je bila u braku sa Zoranom Piperom, članom obezbeđenja Željka Mitrovića.

Sanja i Zoran su se upoznali dok je lepotica radila kao prezenterka vremenske prognoze na TV "Pinku". Član obezbeđenja veoma se potrudio da osvoji voditeljku koja mu se dopala, a posle samo nekoliko meseci zabavljanja, izgovorili su jedno drugom "sudbonosno da".

Foto: instagram.com/sanjakuzet

Na prvom venčanju kumovala joj je Lepa Brena

Mladenci su tada organizovali luksuzno venčanje na kojem se pojavio veliki broj poznatih ličnosti, a Sanja je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu Lepu Brenu. Ubrzo nakon toga, Sanja je saznala da je u drugom stanju što ih je oboje veoma obradovalo. 

Međutim, pretpostavlja se da su upravo nakon trudnoće krenule nesuglasice, a par je nakon što se Sanja porodila, odlučio da se rastavi. Ipak, voditeljka je oduvek isticala da je sa bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima, te da njihov sin može da viđa oca kad god poželi.

Foto: instagram.com/voja.nedeljkovic

Sada je pronašla sreću uz drugog muškarca i posao voditeljke "Zvezda Granda"... Sanja sa kolegom Vojom Nedeljkovićem

- Mi imamo zajedničko dete, pa je nemoguće da nemamo nikakav kontakt. Sve funkcioniše u najboljem redu. Upravo je ovog vikenda dete kod oca. Sve je kako treba - istakla je svojevremeno voditeljka. 

A ona je sreću pronašla sa drugim muškarcem i danas je u srećnoj bračnoj zajednici, dok je u međuvremenu ponovo rodila sina.