OVO JE ANABELI PROMENILO ŽIVOT: Sada je na udaru javnosti, a pre nekoliko godina PREŽIVELA JE AGONIJU!


IZVOR: Story - 05.08.2018 | 13:34


Na udaru javnosti zbog podrške koju je dala svojoj ćerki Luni Đogani, pevačica Anabela Atijas je već mesecima. Međutim, osim ličnih problema u životu, Anabela je imala i jedan koji se tiče njene majke. Pevačica o tome nije mnogo govorila, ali je priznala da je od tada promenila pogled na svet.

Foto: printscreen/instagram

Podržavala je ćerku u svemu... Anabela i Luna

Naime, pre nekoliko godina njena majka Jadranka Polutak, koja živi u Švedskoj, kako su pisali mediji, pokušala je samoubistvo. Ona je, navodno, uzela prekomernu dozu sedativa, a brzom reakcijom Anabeline sestre Romanele prevezena je u bolnicu gde joj je ukazana lekarska pomoć i spašen život.

Nije poznato zbog čega se pevačicina majka odlučila na ovakav korak, a Anabela sada otvorila dušu.

Foto: TV Pink/printscreen

Prošla kroz teške momente u životu... Anabela Atijas

- Ona je izuzetno jaka žena, ali sve kroz šta je prošla u životu ostavilo je traga na njenoj duši. Okidač je u ovom slučaju bilo ono što nosi u sebi, a nikad se ne zna kada ta negativna osećanja mogu da kulminiraju - rekla je pevačica svojevremeno i dodala:

- Ovo što se mojoj mami desilo, probudilo me je iz dubokog zimskog sna. Počela sam da na neke stvari, ljude koji me okružuju, ali i na medijske napise gledam drugim očima. Ne zanimaju me banalnosti kojima se pojedinci bave.