Goca Tržan SE SELI u Sloveniju


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 19.07.2018 | 05:15


Pevačica Goca Tržan ozbiljno razmišlja o preseljenju u neku drugu državu u komšiluku jer se, po svemu sudeći, umorila od estrade i gradske vreve.

Foto: youtube.com/Pinkove zvezde

Dozlogrdilo joj... Goca Tržan

Naime, Tržanka je trenutno u procesu veštačke oplodnje sa svojim mužem Rašom Novakovićem, pa razmišlja da se s njim i ćerkicom Lenom skući u neki mirniji kraj.

- Malo sam se umorila od velike gužve. Gde god da krenem to su zastoji i kolone. Stvarno mi je svega više preko glave. Sada sam u godinama kada mi je potreban mir. Ima toliko zemalja u okruženju koje su sređene, gde bez guranja možeš da šetaš ulicama. Saobraćaj im je regulisan odavno, a ne kao ovde. Tako da ozbiljno planiram da život nastavim u nekoj drugoj zemlji, recimo, Slovenija mi je super za život - rekla je Goca za magazin Star.

Tržanka: Malo sam se umorila od velike gužve. Gde god da krenem to su zastoji i kolone

Foto: instagram.com/gocatrzan

Želi da skloni ćerku od svega... Goca i Raša

Inače, pevačicina drugarica koja je želela da ostane anonimna ispričala je da Tržanka nakon svega želi da skloni Lenu od torture koju doživljava od svojih vršnjaka, ali i medijskih natpisa koji se ne sklanjaju iz novina, a vezani su za njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića i njegovo ponašanje u javnosti.

- Tačno je da Goca planira da se iseli iz Srbije. Najviše bi zapravo volela da skloni Lenu od oca Ivana Marinkovića jer smatra da je on sramoti na svakom koraku. Koliko god pokušavala da je zaštiti od rijalitija i novinskih natpisa, dete je preko interneta izloženo svakojakim pričama i informacijama o svom ocu. Zato je odlučila da je skloni iz zemlje što pre. Ne želi da budu deo rijaliti-lakrdije - priča izvor blizak Tržanki.