ALKOHOL I POSNA HRANA: Ovako mršave PEVAČI!


IZVOR: Blic.rs - 17.07.2018 | 09:18


Estradni umetnici odavno su shvatili da je njihov fizički izgled veoma važan i neprestano brinu o svojoj kilaži. Međutim, pojedinci rade neverovatne stvari, i jedu čudnu hranu kako bi smršali, dok neki čak i post koriste u svrhu mršavljenja.

Foto: Promo foto

Smršala pa zatrudnela... Goga

Među onima koji su smršali tokom posta su Goga Sekulić i Aco Pejović.

Goga Sekulić smršala je više od 15 kilograma zahvaljujući boksu, prapravilnoj ishrani i postu.

Aco Pejović je skinuo 11 kilograma zahvaljujući ishrani koja sadrži ribu i povrće. Redovno posti, ali se ne odriče čaše crnog vina.

Foto: e-stock/KOBRA

Posti redovno... Aco Pejović

S druge strane, neke pevačice isključivo se hrane sirovom hranom, jedna od njih je Katarina Grujiić, mlada pevačica koje je zarad dobrog izgleda pristala na brojna odricanja, među kojima je i konzumiranje ovakve ishrane.

Foto: e-stock/I. DOBRIČIĆ

Voli sirovinu... kaća Grujić

Istom vrstom ishrane do savršne linije siže i Ana Bekuta koja je pre izvesnog vremena uvidela da ima višak kilograma i odlučila je da se posveti sebi.

Foto: youtube.com/printscreen

Promenila način ishrane... Ana Bekuta

Ni Nataša Bekvalac ne prepušta svoju kilažu slučaju, naime pevačica je svoju ishranu svela na konzumiranje mesa, jaja i povrća, dok je pevačica Ivana Peters, nakon srčanih tegoba koje je imala, prešla na vegansku ishranu kojom je snizila holesterol i poboljšala krvnu sliku.

Foto: ST/N. MANDIĆ

Smršala baš... Nataša Bekvalac