Vidić ponovo napada: ZA KARLEUŠIN VITAK IZGLED POBRINUO SE HIRURG?!


IZVOR: blic.rs - 16.07.2018 | 13:57


Kreator Saša Vidić oduvek je važio za javnu ličnost britkog jezika, od čijeg suda zaziru mnoge pevačice.

 

 

#pinkovezvezde #finale @rtvpinkofficial #live #music

A post shared by Sasa Vidic (@vidicsasa) on Jul 8, 2017 at 1:35pm PDT

Ne samo da je nemilosrdan kada je oblačenje i stil zvezda u pitanju već i njihovo ponašanje. Sreli smo ga na jednom gradskom događaju, za koji su pozivnice imale Tijana Ajfon, Goga Sekulić i Marina Visković.

 

- Tijanu sam video, obučena je standardno kada je ona u pitanju, ali ima neku lepu boju tkanine na sebi. Što se tiče stila, to svako u skladu sa svojim pozivom se oblači. Goga se obukla fino, dok je Marina uvek dobra mačka i riba. Njoj stilista ne treba, ona se bolje sama sredi.

 

Daru Bubamaru često prozivaš, ali da li si čuo da je napunila Beogradsku arenu?

 

- Baš me briga za Daru, ona je ostala mrtvo slovo na papiru. Toliko je digla buke i halabuke oko svog koncerta u Areni, a na kraju đo*a. Niko mi nije rekao da je bio spektakl, a nemoguće da baš niko ko je bio tamo nije video to. Ona je bezveze, ne znam njene pesme. Ne slušam nikoga ko peva narodnjake.

Nemilosrdan si i prema Jeleni Karleuši. Kako ti sada izgleda jer se, kako kažu, stesala?

- Mršavija je oko stuka, uložila je u to i ja podržavam kada neko plati operaciju koja ima efekta.

 

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 12, 2018 at 9:54am PDT

 

Sa kim trenutno sarađuješ od pevačica?

- Više ne radim estradu, radim klijente koji su fini i potpuno drugačiji. Radio sam fudbalski savez Srbije sada kada su bili u Moskvi. Da se razumemo, nisam radio sportsku opremu već odela za te momente kada su se pojavljivali van terena u tom promotivnom delu. Radio sam za fudbalere i čitav tim.

I, sa kim je lakše raditi. Sa njima ili sa pevačicama?

- Oni su za pevačice teška gospoda jer količina para ti određuje uvek znanje. Ne govorim ja sada da su oni intelektualci, ali putuju i edukuju se, a ove naše ne putuju. Šta će im onda lova da naprave kuću ili vilu. Šta će im to, to je besmisleno. Ako ne putuješ, ne postojiš.