SLAVI ROĐENDAN I ROĐENJE ĆERKE: Slađa Alegro napravila GOZBU!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 28.06.2018 | 19:23


Veliki blagoslov kako je u nekoliko navrata sama izjavljivala, doživela je pevačica Slađa Vujičić, poznatija kao Slađa Alegro kada se pre dve nedelje porodila i na svet donela ćerku Milu. Pevačica je tim povodom, ali i zbog svog rođendana večeras u jednom obrenovačkom restoranu napravila veliko slavlje sa suprugom Zoranom.

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Proslavljaju rođenje ćerke... Slađa sa suprugom Zoranom

Foto: Republika.rs

Ovako su dočekali goste... Na slavlju Slađe Alegro

Novopečena majka otkrila je medijima da će se na slavlju kratko zadržati jer beba ne sme dugo da ostaje bez nje. 
- Ja neću ostajati do kraka žurke zbog bebe, ali će zato tata i za mene da proslavi. Ja sam presrećna jer mi se ostvarila najveća životna želja. Mislim da svaka žena treba da se ostvari u ulozi majke jer je to nešto neopisivo rečima. Nećemo se zaustaviti na jednom detetu to moram da napomenem. Neka Mila bude šta god poželi kad poraste, a već sada znam da neće biti starleta jer ne voli da bude gola - rekla je Slađa. Kiša i loše vreme nije sprečilo Đoleta i Vesnu Đogani da na slavlje stignu među prvima i čestitaju ponosnim roditeljima i njihovoj ćerki požele dug i uspesan život.

Foto: Republika.rs

Prvi gosti... Vesna i Đole Đogani sa slavljenicom i novopečenom mamom

Kolegincia i bliska Slađina prijatlejica Ilda Šaulić, takođe je došla na proslavu i poželela novopečenoj mami sve najlepše.

Foto: Republika.rs

Slavi sa koleginicom... Ilda Šaulić

Ubrzo nakon toga, stigla je i pevačica Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem koji je pocepao majicu Slađinom suprugu Zoranu.

Foto: Republika

Seka stigla na slavlje Slađe Alegro...

Foto: Republika.rs

Seka i Veljko pocepali Slađinog muža...