Uskoro spot Anastasije Ražnatović!


IZVOR: D. L. - 25.06.2018 | 05:35


Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović Anastasija Ražnatović snimila je spot za svoju prvu pesmu "Savršen par".

 

Ponosna što sam Srpkinja. ??

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on Jun 22, 2018 at 1:21pm PDT

 Radnja ljubavne priče smeštena je na nekoliko lokacija širom Beograda, a u centru pažnje nalazi se jedan par koji prolazi kroz splet nekoliko različitih emocija. Pesma odiše modernim zvukom i nagovestiće muzički stil koji Ražnatovićeva namerava da gradi tokom karijere.

Pedru: Neverovatna mi je čast i zadovoljstvo što ću imati prilike da budem u spotu mlade zvezde

Premijera pesme će zapravo biti kroz premijerno prikazivanje spota čije je snimanje povereno dobro poznatoj produkciji "IDJ videos". Glavna muška uloga u Anastasijinom spotu pripala je atraktivnom brazilskom manekenu Pedru Solcu, koji za svoje 34 godine iza sebe ima veoma uspešnu karijeru u svetu modelinga. Posle kraćih pregovora, maneken je odlučio da dođe u Beograd i bude deo ovog projekta, koji je Cecinoj ćerki i te kako važan, a nijednog trenutka nije krio zadovoljstvo što sarađuje sa Anastasijom.

- Neverovatna mi je čast i zadovoljstvo što ću imati prilike da budem u spotu ove mlade zvezde, koja je tek počela da gradi svoj put, a to me posebno čini srećnim. Jedva čekam da spot izađe. Boravak u Beogradu mi je prijao, taj grad osvaja - rekao je Pedro. Maneken inače govori čak pet jezika i uvek nastoji da nauči još više. Pored toga što uskoro planira da započne pevačku karijeru, Ražnatovićeva je već postavila standarde na domaćoj javnoj sceni što se tiče mode, a mnoge javne ličnosti oduševljene su njenim stilom oblačenja.