LUKA VEĆ ZAMENIO NATU?


IZVOR: Zorica S. RADULOVIĆ - 18.05.2018 | 05:25


Još uvek zakoniti suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić, protiv koga je prekjuče podignuta optužnica za porodično nasilje zbog prebijanja pevačice, posle samo četrdesetak dana osvanuo je u zagrljaju sa novom devojkom.

Foto: facebook.com/SillyTelly

Luka Lazukić

Naime, Srpski telegraf došao je u posed ekskluzivnih fotografija na kojima Lazukić pozira sa zanosnom crnkom nepoznatom javnosti i to u veoma prisnim pozama.

Iako slike deluju kao da su nastale povodom nekog modnog editorijala, upućeni tvrde da između Luke i crnokose lepotice postoje varnice, čime odiše i ceo foto-sešn, koji su uradili iz samo njima znanog razloga.

Natašin muž uživa u prisnim zagrljajima sa javnosti nepoznatom lepoticom

Foto: Srpski telegraf

Luka Lazukić grli drugu!

- Luka je svim prijateljima pokazao ove slike očekujući da će biti oduševljeni, ali su gotovo svi bili šokirani da je njemu usred skandala u kome se našao zbog prebijanja supruge uopšte do fotografisanja. Svi koji su videli nove Lukine slike na kojima se valja po podu i grli s tom devojkom ostali su u čudu. Prvi utisak je da je pristao na nekakvu reklamu, što je takođe šokantno u trenutku u kom se protiv njega podiže optužnica, ali na slikama se vidi samo kako se grli sa crknom, koja uživa u njegovoj blizini, a ne i šta se reklamira. Pogotovo po tome što je on oduševljeno pričao o devojci s kojom je pozirao opisujući je kao skromnu i lepo vaspitanu, čime je jasno pokazao određene emocije prema njoj, ne bi se reklo da je samo rešio da unovči trenutnu popularnost slikajući se za neki proizvod, već i da je našao novu ljubav - govori izvor blizak Luki.

Foto: Republika

Luka Lazukić

O odsustvu griže savesti kod Lazukića, nakon što je 14. aprila tukao Natašu u njenom stanu, govori i činjenica da je nedavno putovao u Atinu, gde ga je naša ekipa uslikala kao turistu sa rancem na leđima, potpuno rasterećenog, kako uživa u šetnji poznatim grčkim letovalištem. Zatim se odmah po dolasku sa putovanja zaputio u stanicu policije na Čukarici da bi dao izjavu da se plaši da će ga Natašin otac, kojeg je prijavio za pretnje, ubiti i tražio da se njemu obezbedi policijska zaštita. Takozvani IT stručnjak će po svemu sudeći još i profitirati od cele afere i skandala oko porodičnog nasilja, dok Bekvalčeva još ne može da prevaziđe traumu koju je doživela u noći u kojoj joj je on naneo lakše telesne povrede.

U želji da čujemo šta Lazukić ima da kaže povodom fotografija u čiji posed smo došli, pokušali smo da stupimo u kontakt s njim, ali do zaključenja broja on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Svako preuzimanje teksta ili dela teksta, kao i fotografija, bez odobrenja izvora, biće podložno tužbi