Severinu PRIVODE u sud na saslušanje!


IZVOR: Dragana JANKOVIĆ - 10.04.2018 | 05:35


Kebinoj snajki Severini Kojić preti hapšenje zbog izbegavanja suda. Naime, kako saznaje Srpski telegraf, hrvatska pevačica uporno izbegava ročišta sa ocem svog deteta Milanom Popovićem, a zbog dva poslednja u nizu na kojima se nije pojavila, naređeno je da treći put bude privedena pred lice pravde kako bi je saslušali.

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Tužio je za javno sramoćenje... Milan i Severina

- Severina je izbegla dva zakazana ročišta u kaznenom sudu u Zagrebu, gde se protiv nje vodi spor za klevetu i javno sramoćenje biznismena Milana Popovića u televizijskom nastupu na RTL televiziji prošle godine. Sudija je pripretio njenim privođenjem, tako da se Kojićeva pojavila na trećem ročištu, ali je i na sledeće pozvana pod pretnjom privođenja - otkriva izvor blizak hrvatskom sudstvu i dodaje:

Foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

Obmanula sud i u Zagrebu, ali i u Beogradu... Severina Kojić

- Ovo nije prvi put da se pevačica nemarno ponaša prema sudu. Ona ne poštuje sud ni u Hrvatskoj ni u Srbiji tako što izbegava ročišta u obe države. Tako je nedavno obmanula pravosuđe da je sprečena da dođe u Beograd zbog suđenja u Zagrebu, a u Zagreb zbog suđenja u Beogradu, dok se ni na jednom ni na drugom nije pojavila.

Kojićeva izbegla dva zakazana ročišta u kaznenom sudu u Zagrebu, zbog čega je sudija zahtevao da je na sledeće dovede policija

Pevačicu su u laži uhvatili i paparaci koji su je 1. februara uslikali ispred njene zgrade u Zagrebu iako je ona objavila na Instagramu da nije tu. Tog četvrtka trebalo je da se pojavi na sudu u Zagrebu zbog zakazanog suđenja sa Milanom Popovićem, ali je tražila odlaganje procesa uz obrazloženje da je na službenom putu. Međutim, paparaco ju je istog dana kada je ona u popodnevnim časovima na društvenoj mreži objavila da je krenula na put slikao ispred njenog doma. Dok je ona kačila sliku na kojoj tobože u tom trenutku pozira na ulazu u avion, čime je želela da pokaže kako zapravo odlazi negde, zapravo je u tom momentu bila u stanu. Očito je ceo dan provela u stanu u elitnom naselju u Zagrebu u društvu supruga Igora Kojića o čemu svedoče i fotografije koje su nastale ispred njene zgrade. Mediji su objavili da je nešto posle 16 časova Severina izašla iz zgrade, našminkana i stilizovana kao da je krenula na neku večeru. U ruci je nosila kesu punu smeća koju je usput bacila. Za njom je izašao Mali Keba, koji je nosio veliku kutiju na kojoj je bio natpis "uručiti subotom".

Foto: Ilija Vukotić

Uhvaćena u laži... Severina i Igor

 

Ovim povodom kontaktirali smo sa PR pevačice Tomislavom Petrovićem.

- Popović je podigao toliko tužbi protiv Severine da više ni ne znam o kojem sporu se radi, pa to ne mogu ni komentarisati - kratko je poručio Severinin menadžer.

S druge strane, Milan Popović do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Foto: Printscreen

Milan Popović