UDALA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: U venčanici pokazala TRUDNIČKI STOMAK!


IZVOR: Republika/O. B. - 12.05.2024 | 20:30


Dina Živojinović sve oduševila!

Foto: Instagram.com
UDALA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: U venčanici pokazala TRUDNIČKI STOMAK!

Današnji dan bio je poseban za unuku legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Dinu Živojinović, koja se udala za svog dugogodišnjeg izabranika Aleksu Đukanovića. Mladenci su se venčali u Kragujevcu, gradu iz kojeg potiče mladoženja, a kako je nedavno otkriveno, Dina sa svojim verenikom očekuje blizance.

Crkveno venčanje održano je u prelepom ambijentu Manastira Drača, dodajući poseban duhovni pečat ovom važnom događaju. Dina je zablistala u predivnoj venčanici sa velom i puštenom kosom, a njen stil je upotpunjen dubokim izrezom kod grudi, dajući joj sofisticiran i elegantan izgled. POGLEDAJ GALERIJU

 


Dina se ističe svojom skromnošću i ne voli da se javno eksponira, što je retkost u svetu poznatih ličnosti. Njen obrazovni put obuhvata studije u Parizu, a pohvaljena je i diplomom Diplomatske akademije u Beogradu, pokazujući svoju posvećenost obrazovanju i ličnom razvoju.

Dina je imala posebno emotivnu povezanost sa svojim dedom, legendarnim glumcem Batom Živojinovićem. Ona je bila uz njega tokom poslednjih meseci njegovog života i taj period je za nju imao poseban značaj. Kako je jednom prilikom istakla, ta iskustva su ih približila na novi način, omogućavajući im da vode ozbiljnije razgovore o životu i poslu.

Venčanje Dine Živojinović i Aleksa Đukanovića predstavlja divan događaj koji je okupio porodicu i prijatelje u Kragujevcu. Dina je pokazala svoju skromnost i eleganciju, dok je njena emotivna veza sa dedom Bata Živojinovićem dodala dodatnu toplinu ovom veselom događaju. Svim srcem im želimo srećan i blagosloven brak, uz radost zbog dolaska blizanaca.

BONUS VIDEO: