TEYA DORA ZAPALILA MREŽE PRED POČETAK EVROVIZIJE! Srpska predstavnica iznenadila SMELIM IZDANJEM, komentari pljušte na sve strane! (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 06.05.2024 | 14:30


Mlada pevačica šokirala, pa zasijala na tirkiznom tepihu u Malmeu!

Foto: ATAImages
TEYA DORA ZAPALILA MREŽE PRED POČETAK EVROVIZIJE! Srpska predstavnica iznenadila SMELIM IZDANJEM, komentari pljušte na sve strane! (FOTO)

Tokom prethodnog dana održano je svečano otvaranje prestižnog muzičkog takmičenja "Pesma Evrovzije", a ovogodišnja predstavnica Srbije, talentovana mlada pevačica Teya Dora pozirala je u slobodnijem izdanju, pa su je zbog sporne fotografije pojedini korisnici potkačili na društvenim mrežama. Naime, na objavi se vidi kako Teodora stoji u dosad neviđenom izdanju sa otvorenijim dekolteom, a iza nje su detalji koji podsećaju na vitraže iz crkve. 

Naime, polemika se povela na društvenim mrežama, pa su tako ljudi, mahom iz inostranstva, pisali da se Teya Dora fotografisala u nekoj svetinji. Ipak, kako se ispostavilo, u pitanju je samo dvorana gde se ceremonija održavala.

- Da li si slepa? Ovo je otvaranje Eurosonga, ne odlazak u crkvu - glasio je jedan kometar stranca, dok su naši ljudi objasnili da je pevačica samo ispoštovala događaj.

Foto: Tanjug/Jessica Gow /TT News Agency via AP

Teya Dora na otvaranju Evrovizije

Inače, ovogodišnja srpska predstavnica na Evroviziji, Teya Dora, intenzivno se priprema za svoj nastup pred publikom i žirijem 7. maja u Malmeu, Švedska. Nakon što je objavljen zvanični snimak sa prve probe u velikoj dvorani, mnogi evrovizijski fanovi su primetili promene u scenografiji i poboljšanju njenog izgleda u poređenju sa nastupom u RTS studiju tokom Pesme za Evroviziju 24.

Scenografija je prošla kroz određene promene i dorade koje su doprinele značajnom unapređenju vizuelnog doživljaja. Takođe, fanovi su primetili da je Teya Dora pevala sa stabilnijim, jačim i moćnijim glasom tokom probe. Mnogi su izrazili oduševljenje njenim pevačkim sposobnostima, a jedan od komentara koji se istakao jeste: "Na prvi ton sam se naježio, cela koža mi se naježila".

BONUS VIDEO: