PARALELNI ŽIVOT DŽENANA LONČAREVIĆA! Šok - suprugu ostavio na njen ROĐENDAN, godinama živi sa DRUGOM ŽENOM!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 14.04.2024 | 19:45


Otkriveni šokantni detalji života Dženana Lončarevića!

Foto: Promo
PARALELNI ŽIVOT DŽENANA LONČAREVIĆA! Šok - suprugu ostavio na njen ROĐENDAN, godinama živi sa DRUGOM ŽENOM!

Kao bomba je danas odjeknula vest da se pevač Dženan Lončarević razvodi nakon 25 godina od svoje supruge Samire, koju je upoznao pre nego što je postao poznat, a sa kojom ima dvoje dece. Kako "Telegraf" saznaje, pevač je tužbu za razvod braka podneo ni manje ni više nego na ženin rođendan, u februaru 2024. godine.

- Njemu se baš žuri da se braj zvanično okonča. O razlozima mora on da se pita... - otkrio je izvor gorepomenutog medija.

Foto: Republika

Dženan Lončarević u Prijepolju

Kako se dalje piše, Lončarević je taj koji je podneo tužbu za razvod braka u rodnom Prijepolju - gde su živeli sa sinovima. Njih dvoje već godinama nisu u skladnom braku, i bez obzira na to koliko je njihov brak o kojem on uopšte nije govorio - delovao idilično, nije tako.

Izvor dalje otkriva i da Dženan navodno ima drugu ženu, sa kojom godinama u Beogradu vodi paralelni život.

- Znam ih, pogotovu nju od kad se rodila. Živela je jedan život koji ja uopšte nisam mogla da shvatim. Čuvala je njegovu mamu, decu, a on peva, dođe kad hoće, radi šta hoće. On je pre par godina uhvaćen sa nekom ženom u Beogradu s kojom živi već 15 godina, bio je taj snimak. On je svoju ženu uspeo da ubedi tada da mu je to saradnica, a Samira mu je verovala... - rekao je izvor.

- On je sad podneo tužbu za razvod braka, pritiska po svaku cenu. Vrlo je i neprijatan prema njoj... - dodaje izvor.

Foto: Misa Obradović

Dženan Lončarević

BONUS VIDEO: