PRIČA LEDI KRV U ŽILAMA! Jovana Jeremić otkrila šta se desilo čoveku koji joj se podsmevao! Evo koga je kasnije molila da mu pomogne!


IZVOR: Republika/ D. L. - 13.04.2024 | 10:00


Vernik sam postala onda kada je sve bilo u Božijim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, tvrdi voditeljka.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
PRIČA LEDI KRV U ŽILAMA! Jovana Jeremić otkrila šta se desilo čoveku koji joj se podsmevao! Evo koga je kasnije molila da mu pomogne!

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić kaže da joj se jedan čovek smejao ranije na svakom koraku jer je mislio da nikada neće postići veliki uspeh, a koji se posle nekog vremena naglo ukočio. Ona tvrdi da zna o kome je reči, te i da se taj čovek nije otkočio sve dok ona nije zamolila Vasilija Ostroškog da to učini.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

 

- Pošto znam da se jedan čovek tamo smejao ovom mom snu i da se smeje sada kada vam ovo pričam, reći ću vam jednu stvar. Tri dana kasnije se ukočio i nije mogao da ustane iz kreveta i to sve dok mu nisam upalila sveću i zamolila Sv. Vasilija Ostroškog da ga otkoči. I stvarno se to i desilo - šokirala je voditeljka u emisiji, pa je nastavila:

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

Vernik sam postala onda kada je sve bilo u Božijim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, švalerke, "zvezde noći" koje su dobijale mesto u jutarnjim programima... Onaj ko me je ubacio u te sporedne emisije, znao je da imam potencijal. Ja sam jedina kojoj je uspelo da iz rijalitija dođe i vodi jutarnji program. To je bilo 2020. godine. Sanjala sam tada Sv. Vasilija Ostroškog. Pojavio se pop. Plakala sam, bila sam u beloj spavaćici, a dole je bila voda, kao da idem po vodi... Sveštenik mi je rekao: "Zašto se sekiraš? Sv. Vasilije ti čuva leđa". U tom momentu sam osetila toplinu s leđa i videla sveca, a onda sam se probudila i vrlo brzo sam dobila da vodim jutarnji program. 

BONUS VIDEO: