SONOM KISELINOM POLIVATI UBICE DANKE ILIĆ: Mira Škorić gori od besa, želi da monstrumi UMIRU u najgorim mukama!


IZVOR: Republika/M. I. - 04.04.2024 | 20:10


Mira Škorić se oglasila povodom ubistva Danke Ilić, pa poručila da ubice moraju odgovarati na najsuroviji način.

Foto: Republika, Društvene mreže
SONOM KISELINOM POLIVATI UBICE DANKE ILIĆ: Mira Škorić gori od besa, želi da monstrumi UMIRU u najgorim mukama!

Ceo region danas je šokirala vest da je mala Danka Ilić (2) ubijena. Strašna informacija stigla je nakon desetodnevne potrage za devojčicom, koja je nestala u Banjskom polju. Poznate ličnosti se ceo dan opraštaju od tragično nastradale devojčice, a oglasila se i popularna pevačica Mira Škorić, koja je zahtevala smrtnu kaznu za monstrume, koji su bili u stanju da oduzmu život dvogodišnjoj devojčici, a kasnije "pomagali" ocu da je nađe:

- Narod treba da vam sudi!!! Sonom kiselinom bi vas trebalo polivati, da se raspadate u najgorim mukama!!! - napisala je Mira Škorić putem svog Instagram profila.

Foto: instagram.com/printscreen

Mira Škorić o ubistvu Danke Ilić

Podsećamo, policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno. Nesreća se, prema nezvaničnim saznanjima, dogodila 26. marta u 13.52 časova. S. J. je osumnjičen da je službenim automobilom marke ”fiat” u ulici Radomira Putnika udario u dvogodišnju Danku i usmrtio je. Tada je, kako se sumnja, zajedno sa kolegom D. D. telo djevojčice ubacio u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gde su telo izbacili sa desne strane puta.

BONUS VIDEO: