SEKA ALEKSIĆ SE OBRATILA JAVNOSTI! Jedno poručila monstrumima koji su ubili Danku Ilić!


IZVOR: Republika/ D. L. - 04.04.2024 | 15:10


Folkerku je zatekla vest o jezivom zločinu.

Foto: printscreen/BlicTV
SEKA ALEKSIĆ SE OBRATILA JAVNOSTI! Jedno poručila monstrumima koji su ubili Danku Ilić!

Pevačica Seka Aleksić takođe je van sebe otkako je saznala da je mala Danka Ilić svirepo ubijena, pa je ljudima koji su počinili jeziv zločin poželela da odgovaraju i odu na doživotnu robiju. 

Ona se oglasila putem Instagrama, poput i drugih njenih kolega koji su slali razne poruke tokom čitavog dana. 

- Doživotna robija za ova dva monstruma! Doživotna - napisala je Seka na svom profilu.

Foto: Instagram printscreen

Objava Seke Aleksić

 

Podsećamo, istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, devojčica nestala. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka Aleksić

 

S.J. se na teret stavlja da nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uslovima na kolovozu usled čega je prednjim desnim delom vozila udario u devojčicu i usmrtio je.

Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Nakon deset dana potrage, zvanično se saopšteno da je Danka Ilić (2) mrtva, a da su njene ubice uhapšene i da su priznale zločin. 

U selu Luka svi su potreseni monstruoznim ponašanjem njihovog komšije.

Ne možemo da verujemo da se pravio kao da se ništa nije desilo, svi u selu smo šokirani. Srđan ima unuku koja ima 2 ili 3 godine. Ne mogu da verujem da je ubio dete koje ima godina koliko i njegova unuka - kroz suze nam pričaju meštani.

BONUS VIDEO: