OVO JE NAJBIZARNIJA SCENA: Desingerica na nastupu devojci GURAO MIKROFON U USTA, njena reakcija ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)


IZVOR: Republika/A.N. - 01.04.2024 | 20:30


Reper nastavlja da niže skandale!

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@dragomirdespic_design
OVO JE NAJBIZARNIJA SCENA: Desingerica na nastupu devojci GURAO MIKROFON U USTA, njena reakcija ostaviće vas bez teksta! (VIDEO)

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, izazvao je brojne reakcije javnosti svojim nedavnim nastupom, na kojem je izveo kontroverznu scenu sa devojkom. Ovaj incident samo je jedan u nizu provokativnih poteza koji su obeležili njegovu karijeru.

Desingerica je poznat po svojim provokativnim nastupima, na kojima često propagira agresivnost i koristi psovke. Međutim, poslednji nastup izazvao je posebno negativne reakcije, jer je reper držao devojku za glavu i simulirao sečenje njenog vrata, dok je mikrofon nasilno držao na njenim ustima. Ova scena izazvala je ogorčenje kod mnogih, što se odrazilo i na društvenim mrežama gde su korisnici izrazili svoje zgražavanje.

Nakon što je snimak nastupa postao viralan, korisnici društvenih mreža su se oglasili, izražavajući šok i zgražavanje. Mnogi su komentarisali da takvo ponašanje ne sme biti tolerisano, dok su drugi prosto bili zatečeni i u neverici da je ovakav događaj uopšte moguć.

Ovo nije prvi put da je Desingerica u centru pažnje zbog svojih kontroverznih postupaka. Ranije je snimljen kako udara fanove patikom po glavi i pljuje ih, a takođe je viđen i sa motorom testere na svojim nastupima. Njegovo ponašanje izazvalo je osude, ali i podstaklo raspravu o granicama umetničke slobode i odgovornosti prema publici.

Dok neki brane umetničku slobodu, drugi osuđuju takvo ponašanje kao nedopustivo. Ostaje da se vidi kako će se ova situacija odraziti na Desingericinu karijeru i da li će izazvati promene u pristupu ovakvim performansama u domaćoj muzičkoj sceni.

Foto: e-stock

Desingerica

BONUS VIDEO: