BEKVALČEVA PRIZNALA DA JOJ JE DAČA BIO NAJVEĆA LJUBAV: Slavlje u pevačicinom domu, emotivnom objavom iznenadila sve! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 17.03.2024 | 12:30


Nataša Bekvalac čestitala prvoj naslednici rođendan dirljivim izlaganjem, pa se dotakla ljubavi sa Ikodinovićem!

Foto: V. Lukić, D. Kadić
BEKVALČEVA PRIZNALA DA JOJ JE DAČA BIO NAJVEĆA LJUBAV: Slavlje u pevačicinom domu, emotivnom objavom iznenadila sve! (FOTO)

Hana Ikadinović, ćerka Nataše Bekvalac i Danila Dače Ikodinovića, danas je napunila 17 godina, a pevačica joj je posvetila emotivnu poruku na društvenoj mreži Instagram. Nataša je podelila nekoliko fotografija sa Hanom - od najranijeg detinjstva, pa do tinejdžerski dana, a onda joj se obratila.

Nataša je u ovom emotivnom obraćanju priznala i da je Ikodinović bio njena najveća ljubav.

- Rođena si iz ljubavi kakva jednom rađa se i već 17 godian sa tobom živim ljubav o kojoj sam maštala. Ljubav koja ne zna za uslove. Najvrednije si što u životu imam, najbolja si ćerka na svetu, na svaki tvoj korak, zapamti na svaki, ja sam ponosna - započela je Nataša, pa nastavila:

- Hana... Milost, ona koja je milostiva. Pametna i razumna, ona koja donosi radost i sreću, vesnik sreće, ona koja je uzvišena, poštena i vredna divljenja... - dodala je Bekvalčeva.

- Duša... Sve što tvoje ime znači, to si meni ti. Voli te tvoja mama, srećan rođendan, sine moj - zaključila je pevačica u emotivnoj objavi.

Foto: instagram.com/legende_partizana/youtube.com/Glamur TV HAPPY

Nataša je Hanu dobila u braku sa Danilom Ikodinovićem

Inače, malo ko zna da je Nataša zbog ljubavi prema fudbalu, koju je nasledila od svog oca Dragoljuba Bekvalca, diplomirala na sportskoj ustanovi.

- Bilo je veoma lepo kad sam diplomirala s desetkom. Tog trenutka sam dobila želju da nastavim sa školovanjem - rekla je jednom prilikom pevačica i na pitanje može li sebe da zamisli, na primer, u svlačionici, dok u poluvremenu utakmice fudbalerima objašnjava kako treba da igraju, Nataša je odgovorila:

- Ne, ali vidim sebe u nekom lepom fitnes centru kako pomažem ljudima da održe formu ili steknu vitku liniju. To je ono što u budućnosti želim da radim. Odličan sam teoretičar, ali loš praktičar. Znam da drugima pričam o prednostima zdravog načina života, ali ja živim kampanjski, hranim se neredovno. Događa se da izgubim po deset kilograma za dvadesetak dana - priznala je svojevremeno pop zvezda, prenosi "Hello".

BONUS VIDEO: