CIMERKA UBIJENE NOE MILIVOJEV ŽRTVA PREVARE! Ana Marija uznemirena, uzeli joj novac, pa nestali bez traga!


IZVOR: Republika - 20.02.2024 | 12:35


Cimerka svirepo ubijene Noe Milivojev se javno požalila, pa otkrila da je žrtva prevare.

Foto: shutterstock, INSTAGRAM
CIMERKA UBIJENE NOE MILIVOJEV ŽRTVA PREVARE! Ana Marija uznemirena, uzeli joj novac, pa nestali bez traga!

Transrodna tiktokerka, Ana Marija Pavlović, koja je u javnosti postala poznata kao cimerka svirepo ubijene Noe Milivojev, požalila se putem svog Instagram profila na kozmetički salon pod imenom "Beauty Spot" u Beogradu, koji joj je, kako ona tvrdi, uzeo novac, bez pružanja traženih i plaćenih usluga.

Ana Marija je objavila story, putem kog je objasnila šta joj se dogodilo i upozorila svoje pratioce na pomenuti salon.

- Lažu sve. Uzimaju samo pare i ne javljaju se za ostale regije - napisala je Ana Marija uz objavu pomenutog salona.

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Marija

Mi smo kontaktirali sa Beauty Spot salonom, kako bismo saznali šta se zapravo dogodilo, ali iz salona nismo dobili konkretan odgovor, kao ni odgovor na pitanje.

- Ja molim da ne idete kod lažova. Koji je razlog da ti neko uradi epilaciju lica i više ne želi da te pozove i sarađuje sa tobom, a platiš im? - objasnila je Marija u nastavku videa.

Podsećamo, stravično ubistvo transrodne tiktokerke Noe Milivojev (18) šokiralo je javnost, a šokatni detalji isplivavaju iz dana u dan. Za ubistvo se sumnjiči njen dečko Ognjen Dabetić (33), koji ju je najpre zadavio kablom, a zatim i raskomadao na delove i njeno telo uništio kiselinom.

Pre jezivog zločina, njih dvoje su imali zabranu prilaska jedno drugom, a kako Republika saznaje, on ju je naterao da je prekrši, što će se pokazati kao fatalno.

BONUS VIDEO: