ŠOK POTEZ SUPRUGE OGNJENA AMIDŽIĆA NEPOSREDNO PRED POROĐAJ: Mina odlučila da promeni lični opis, voditelja sačekalo iznenađenje!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.02.2024 | 09:30


Mina Naumović je podelila šok fotografiju putem svog Instagram profila, čeka se Ognjenova reakcija.

Foto: Instagram.com
ŠOK POTEZ SUPRUGE OGNJENA AMIDŽIĆA NEPOSREDNO PRED POROĐAJ: Mina odlučila da promeni lični opis, voditelja sačekalo iznenađenje!

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova izabranica Mina Naumović trenutno doživljavaju jedan od najuzbudljivijih perioda u svom životu - očekuju svoje prvo zajedničko dete. Mina je veoma aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu, gde redovno deli deli snimke i fotografije iz svoje svakodnevnice, pa tako i sa svojim pratiocima deli radost i iščekivanje pred dolazak bebe.

U nedavnoj objavi na Instagramu, Mina je iznenadila mnoge svoje pratioce kada se uslikala u frizerskom salonu i saopštila odluku, koju je donela, neposredno pred porođaj.

Naime, ona se uslikala u frizerskom salonu i uz to napisala: "Kad mu saopštim da želim da budem plava", što je šokiralo frizera, te je zabeležila njegov izraz lica, ali nije kasnije objavila da li je to zaista i uradila.

Foto: instagram.com/printscreen

Mina Naumović

 

U skladu sa svojom aktivnošću na društvenim mrežama, Mina je nedavno podelila i fotografiju sa suprugom i majkom, ističući srećne trenutke provedene sa najbližima.

Ovi trenuci sreće i iščekivanja novog člana porodice sigurno su posebno dragoceni za Ognjena i Minu, a fanovi im neprestano šalju poruke podrške.

Podsetimo, Amidžić je nedavno progovorio o imenu za naslednicu.

- Kako će se zvati beba? - glasilo je pitanje.

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - odgovorio je Ognjen, a Mina je takođe odgovorila.

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - napisala je Mina.

Foto: Instagram.com

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

 

BONUS VIDEO: