Sloba Radanović OTKRiO: Da ne radim doček, sedeo bih kući i gledao svoj koncert! (VIDEO)


IZVOR: Republika.rs - 29.12.2023 | 11:04


Sloba je kroz osmeh prokomentarisao kako bi izgledao njegov doček da ne radi.

Foto: Republika TV
Sloba Radanović OTKRiO: Da ne radim doček, sedeo bih kući i gledao svoj koncert! (VIDEO)

Pevač Sloba Radanović sinoć je održao pred novogodišnji nastup u Gradskoj kafani u Beogradu, i bio jako raspoložen za razgovor sa medijima.

Sloba ne krije da će sina učiti da pismo piše Svetom Nikoli, koji je njihov zaštitnik, ali i da će svoje poklone dobiti za Božić. iako je manje više ostvario sve svoje želje, pevač nam je otkrio da li i dalje postoji neka životna želja koju nije uspeo da ostvari. Na šta je on imao jako interesantan odgovor. 
- Ja uvek ističem da sve što bih poželeo preko ovoga da bih bio neskroman i sebičan. Bog mi je dao i više nego što sam tražio. Samo zdravlje, slogu i ljubav - rekao je Radanović. 

Foto: Republika TV

Sloba Radanović

 

Pošto svaku novu godinu provede radno, pevač otkriva kako bi izgledao njegov idealan novogodišnji doček, da te večeri ne mora da zabavlja svoju publiku. 

- Sedeo bih kući i gledao koncert Slobe Radanovića - kroz osmeh je rekao Sloba.

Podsećamo, Sloba Radanović osim uspeha u muzičkoj karijeri iza sebe ima brojne zasluge kada je humanost u pitaju. Jedna od njih je kada je prošle godine spasao mladića na pančevačkom mostu, kada je ovaj želeo da oduzme sebi život. Često na društvenim mrežama poziva na humanitarne akcije, i ne libi se da učestvuje u istim. 

Video intervju Slobe Radanovića pogledajte u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: