U KANDŽAMA BLUDA, DROGE I PROSTITUCIJE: Jezivi detalji iz života popularne manekenke, a ovaj čovek joj je promenio život!


IZVOR: Republika/M. I. - 14.11.2023 | 22:20


Bivša manekenka i rijaliti učesnica je otkrila jezive detalje iz života, pa priznala šta joj je promenilo život.

Foto: Facebook
U KANDŽAMA BLUDA, DROGE I PROSTITUCIJE: Jezivi detalji iz života popularne manekenke, a ovaj čovek joj je promenio život!

Simona Mijoković, bivša hrvatska manekenka, nedavno je otkrila detalje svog burnog života koji su zgrozili mnoge. Naime, ona je priznala da je tri puta abortirala u periodu od godinu dana, a pored toga je koristila drogu i bila u kandžama prostitucije. Sve se to promenilo kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Stanislava, sa kojim sada uživa u skladnom braku.

Simona je u intervjuu za jedan hrvatski magazin ispričala da joj je život bio veoma turbulentan pre nego što je upoznala svog supruga. Redovno je koristila opijate, bila u kandžama prostitucije, a patila je i od bulimije koja ju je pratila punih 14 godina. Međutim, sve se promenilo kada se posvetila veri.

- Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag. Više puta sam svedočila o tome kako je izgledao moj život pre Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje telo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado - ispričala je tada.

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro dece, a ćerku Gabrijelu ima iz prethodnog braka. 

BONUS VIDEO: