OVO JE NAJVEĆA INTIMA NINE BADRIĆ: Javnost nije upoznata sa kakvim je PROBLEMOM živela dugo, otkrila sve detalje!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.11.2023 | 23:59


Nina Badrić nikad iskrenija!

Foto: Indir photography
OVO JE NAJVEĆA INTIMA NINE BADRIĆ: Javnost nije upoznata sa kakvim je PROBLEMOM živela dugo, otkrila sve detalje!

Pevačica Nina Badrić održala je pre nekoliko dana nastup pred beogradskom publikom. Pevačica je pre nastupa istakla da obožava našu prestonicu i da joj je ovde svakom prilikom fantastično.

Postoje li neki period u vašem životu kad nije bilo sve najsjajnije?

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Nina Badrić

 

- Puno je takvih perioda. Ista sam kao i svi, ali je naš posao specifičan, jer pred ljude moraš izaći sa osmehom i vedrinu. To je dosta teško, jer se posle moraš vratiti u neku svakodnevicu koja nije bajna. Da ne verujem u Boga, mislim da nikada neke krstove ne bih podnela. A ovako sam ih podelila i lakše mi je.

Jednom prilikom ste prokomentarisali da su "žene kad dođu u pedesete godine, jednom nogom u grobu. Ipak, sad tvrdite da se osećate i izgledate nikad bolje.

Foto: printscreen/instagram

Nina Badrić Instagram

 

- Ne znam šta bih rekla. Mladost-ludost. Mlad čovek svašta blebne, pa sam tako i ja blebnula masu gluposti za koje sam, kada sam ih kasnije pročitala, pomislila: “Šta ti je bilo sa glavom kada si takve stvari izjavljivala?” Sada su najdivnije žene koje poznajem upravo u četrdesetim i pedesetim godinama, koje ti donose mir. Nisi više klinka koja se bori za svoju poziciju, koja mora puno da radi i stvara. Sada sam u godinama kada mogu sebi da odaberem tempo života kakav želim i to je ono najlepše. Više se ničim ne zanosim. Jednostavno, samo mi je cilj da živim miran život i to je sve - rekla je Nina za Kurir.  

BONUS VIDEO: