KARLEUŠA PREGAZILA PRIJU! Nakon sramnog ispada Brenine snajke, u estradni sukob umešana i Dragana Mirković! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 11.10.2023 | 10:00


Aleksandra Prijović izjavila je da ne želi da bude "srpska pevačica", na šta Jelena Karleuša, kao ni javnost, nije ostala imuna!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel
KARLEUŠA PREGAZILA PRIJU! Nakon sramnog ispada Brenine snajke, u estradni sukob umešana i Dragana Mirković! (FOTO)

Nakon što je napunila tri beogradske Arene, pevačica Aleksandra Prijović nastavila je svoju uspešnu koncertnu turneju po regionu, te tako zbog velike potražnje zakazala i peto druženje sa hrvatskom publikom u Zagrebu. Međutim, na društvenim mrežama je nastao opšti haos kada je u razgovoru s hrvatskim medijima istakla da ne voli da je iko "prisvaja" i da je ona "pevačica svih", te da joj smeta kada je oslovljavaju sa "srpska pevačica".

Ovim povodom oglasila se i Jelena Karleuša, kojoj se ovaj ispad svoje koleginice nimalo nije dopalo, te je iskoristila priliku da isti prokomentariše na društvenoj mreži Instagram.

- Zaslužili ste ovo - napisala je Jelena, objavivši Prijovićkin citat, te nastavila i dotakla se i folk dive Dragane Mirković:

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša instagram

- Ako neki sa dve poznate pesme i dve godine karijere prodaju tri Arene, Dragana Mirković treba i zaslužuje 30 Arena u Beogradu i popis stanovništva u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji... Ovako se to radi, bez plaćene "jutjub" kampanje i lažnih klikova iz Pakistana, bez uloženih stotina hiljada evra u reklamu i iskakanje iz frižidera... Bez ikakve reklame već dve rasprodate Arene, hej?! Nastaviće se, idemo Dragana - istakla je Karleuša.

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša instagram

Podsećanja radi, Aleksandra Prijović našla se na meti osuda našed naroda kada je navela da ne želi da bude "srpska pevačica", već "pevačica svih".

- Vaspitana sam tako da, u koju god državu odem, najvažnije bude kakav je neko čovek. Svaka država je za mene posebna. U Bosni volim da slušam sevdah, kad sam u Hrvatskoj pustim Olivera Dragojevića, u Zagrebu imam omiljeni restoran u koji volim da odem. S obzirom da se sve ovo događa u Hrvatskoj je nekako... Ja sam odrasla ovde. Mislim da su ljudi koji to znaju ponosni na mene. Pogotovo oni koji su sa mnom išli u školu i družili se. Kad negde pročitam "srpska pevačica", ja bih to izbacila. Ne volim da kažem da sam bilo čija, ja sam pevačica svih i volim sve. Ne želim da me iko prisvaja i govori "samo naša". Gde god da dođem, publika me super dočeka i osećam se kao da sam odrastala u svakoj od tih država - rekla je Prija i izazvala gnev svojih srpskih fanova, koji su je i proslavili, s obizirom da je muzičku karijeru započela upravo "kod nas".

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Aleksandra Prijović

BONUS VIDEO: