Robi Vilijams progovorio o PSIHIČKIM PROBLEMIMA!


IZVOR: Republika - 02.03.2018 | 12:39


Pevač Robi Vilijams je za britanski dnevnik "The Sun" istakao da se sa mentalnim problemima bori već duže vreme.

Foto: instagram.com/robbiewilliams

Robi Vilijams

- Imam bolest koja želi da me ubije i u mojoj je glavi, pa moram da se čuvam od nje - ispričao je pevač koji se bori s mentalnim problemima.

On je otkrio i da se plaši da bilo gde ostavi svoje elektronske uređaje jer se plaši da bi neko mogao ih se dočepa i namerno pokvari. Ali je istakao i da ne voli da zbog straha odustaje od svojih planova.

- Ponekad me ova razmišljanja preplave i trebaju mi kako bih se popeo na pozornicu. Nekad živim u blaženstvu i predivno mi je - rekao je ovaj muzičar. 

Tvrdi da su on i Džordž Majkl bili bliski poznanici i smatra da je njihova priča slična jer su napustili uspešne boj bendove da bi se upustili u samostalnu karijeru. Obojica su, kako tvrdi Vilijams, uspeli da postignu slavu uprkos vlastitim demonima.

- Suočili smo se sa sličnim stvarima i mnogo puta sam bio blizu Bogu, jako blizu - istakao je Vilijams.

Prvi put je shvatio da ima problema sa mentalnim zdravljem kada je imao 19 godina. Tokom ranih dvadesetih uspeo je da se otrezni, ali se kasnije, u nekoliko navrata, vraćao alkoholu i i drogama. Konačno, na svoj 33. rođendan, 2007. godine, Robi Vilijams je otišao na rehabilitaciju, ubeđen da ga samo "24 časa dele od smrti".