OVO JE DEČKO RUŽE RUPIĆ S KOJIM JE IMALA UDES: Osvanula prva fotografija pevačice sa partnerom nakon jezive saobraćjke (FOTO)


IZVOR: P. R. - 10.09.2023 | 22:05


Pevačica Ruža Rupić nedavno je sa dečkom imala udes, kog je sada prvi put javno pokazala.

Foto: instagram.com/ruza_rupic
OVO JE DEČKO RUŽE RUPIĆ S KOJIM JE IMALA UDES: Osvanula prva fotografija pevačice sa partnerom nakon jezive saobraćjke (FOTO)

Pevačica i influenserka Ruža Rupić sinoć je imala saobraćajnu nezgodu na Karaburmi, kada je krenula na otvaranje studija kod svog prijatelja, fotografa Dušana Petrovića i zajedno sa svojim dečkom doživela udes.

Naime, kako se navelo u domaćim medijima, dva nepoznata momka su naletela na automobil u kojem su bili Rupićeva i njen partner, koji je nakon saobraćajke u potpuno havarisanom stanju.

Inače, Ruža svog partnera vešto krije od očiju javnosti, a sada je prvi put objavila njihovu zajedničku fotografiju na društvenoj mreži Instagram, i to kako se ljube. Iako nije pokazala njegovo lice, njeni pratioci su se uverili da između njih ljubav sveta i nakon nezgode koja ih je zadesila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

Podsećanja radi, Ruža Rupić se nakon udesa oglasila i potvrdila nemili događaj, ali da su svi prošli bez težih povreda.

Dakle, što se tiče udesa, istina je da smo momak i ja imali udes. Sva sreća niko nema teže povrede i u redu smo. Bili smo oboje u Urgentnom, uradili sva snimanja, sve nalaze i sve je u redu. Hvala vam na porukama podrške i izvinite što smo vas zabrinuli večeras. Sve u svemu, jedino bitno je da smo svi živi i zdravi i bez težih povreda. Auto će se popraviti, bitno je samo da smo mi i drugi vozač dobro - navela je pevačica, koja se nakon saobraćajne nezgode i svih pregleda uputila na pomenuti događaj.

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram

Ruža Rupić udes

BONUS VIDEO: