OVO SU SVI PREKRŠAJI DARKA LAZIĆA! Nakon nove saobraćajke čega ga novčana kazna ili ZATVOR!


IZVOR: Republika - 24.08.2023 | 10:15


Folkera čeka paprena kazna zbog novog prekršaja!

Foto: ST/Nikola Mutić
OVO SU SVI PREKRŠAJI DARKA LAZIĆA! Nakon nove saobraćajke čega ga novčana kazna ili ZATVOR!

Folker Darko Lazić juče je imao udes u Beogradu, nakon čega je odveden na saslušanje, koje je trajalo nekoliko sati. Pušten je posle četiri sata, a za Republiku je dao prvi izjavu.

- Kriv sam, jer sam udario otpozadi, nisam vozio brzo, bila je velika kolona - rekao je Lazić za Republiku.

Kao vozaču koji je napravio štetu, preti mu kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 100.000 do 120.000 dinara. Novčanom kaznom u iznosu od 10.000 do 20.000 dinara kazniće se za prekršaj lice koje postupi suprotno odredbama iz članova zakona. Sudija čeka zvaničan dokaz o zaštitnoj meri, nakon čega bi danas trebalo da donese presudu.

Foto: Republika.rs

Darko Lazić

Ovo nije prvi put da Darko pravi saobraćajne prekršaje. U aprilu 2022. godine je priveden jer je vozio automobil marke "golf" 117 km na sat, na mestu gde je maksimalno dozvoljeno 80 km na sat. Tada je bio podvrgnut droga i alko testu, gde je pokazano da je pozitivan na kokain i da ima 0,91 promila alkohola. 

Pre nekoliko godina je imao i užasnu saobraćajku, zbog koje je umalo ostao bez života. Često se na Instagramu hvalio snimcima gde se videlo da juri oko 200km/h. 

2015. godine imao je čak četiri prekršaja jer je vozio bez dozvole, a godinu dana jkasnije je dva puta vozio preko dozvoljene brzinu. 2018. godine je vodio dva puta bez dozvole, a jedna od njih je zamalo bila kobna. 2020. je zaustavljen za vreme policijskog časa u okolini Bogatića. Tada mu je napisana kazna od 80.000 dinara. Nakon mesec dana je ponovo upravljao vozilom bez dozvole. 

Foto: Republika.rs

Darko Lazić

2013. godine je vozio vozilo kome je istekla registracija., a utvršeno je da mu je vozačka dozvola oduzeta 18.12.2013. Iako je i 2015. bio pod zabranom vožnje, ponovo je vozio bez vozačke dozvole, a u julu te godine ja imao dva prekršaja - vožnju pod zabranom i vožnju bez vozačke dozvole. 2016. je nepropisno parkirao vozilo u Beogradu u avgustu, a tri meseca kasnije u mestu Umčari vozio je 20-40 kilometara na sat brže od propisanog. Istoga dana napisana mu je i prijava zbog vožnje bez adekvatne vozačke dozvole. 

U novembru (2016) komunalna policija mu je napisala kaznu za nepropisno parkiranje na beogradskom aerodromu, a u decembru je kažnjen sa 15.000 dinara, plus 1.500 troškova suda što nije hteo da otkrije ko je vozio automobil registrovan na njegovo ime u trenutku kada je prošao kroz crveno na semaforu. Kako prenosi "Kurir", naredne godine nepropisno je parkirao u opštini Rakovica, a u aprilu 2018. uhvaćen u vožnji bez vozačke dozvole, kada je prekoračio brzinu i u naseljenom mestu vozio 100 kilometara na čas. Iste godine u oktobru ponovo je uhvaćen zbog brze vožnje i bez dozvole.

BONUS VIDEO: