POZNATA PEVAČICA U DRUGOM STANJU: Srećne vesti saznala OVAKO, a evo ko je OTAC budućeg deteta! (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. P. - 29.07.2023 | 16:30


Pevačica ostala u drugom stanju sa višegodišnjim partnerom

Foto: printscreen/instagram
POZNATA PEVAČICA U DRUGOM STANJU: Srećne vesti saznala OVAKO, a evo ko je OTAC budućeg deteta! (VIDEO)

Hrvatska blogerka i pevačica Lana Jurčević saopštila je svojim fanovima radosne vesti na društvenoj mreži Instagram. Jurčevićeva je otkrila na svom profilu da je u drugom stanju i da će se ostvariti u ulozi majke.

Lana je zaplakala kad je test pokazao dve crtice dok se snimala za Instagram, a sa svojim partnerom je podelila srećne vesti. Odmah su usledile i čestitke njenih koleginica, a među prvima joj je sreću poželela Nina Badrić.

Otac njenog deteta je Filip Kratofil, sa kojim je Lana u vezi dugi niz godina. Ipak, javnost skoro ništa ne zna o njemu, jer njih dvoje ne otkrivaju mnogo toga o privatnom životu.

Pevačica je jednom prilikom istakla da on ne voli medijsku pažnju, što njoj izuzetno odgovara, a zbog ovoga i ne deli često fotografije sa njim.

Zajedno su od 2017. godine, a poslovni partneri od 2018. godine, kako je on te godine postao direktor njenog kozmetičkog brenda.

- On je osoba sa kojom delim slične vrednosti i ciljeve, pa smo prihvatili činjenicu da često žrtvujemo naše slobodno vreme i možda neke zajedničke trenutke zbog onoga što tek dolazi. Ako bih se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida - izjavila je 2020. godine ona za "Stori".

Kako je otkrila, ona je zadužena za kreativnu stranu njenog kozmetičkog brenda, dok je on zadužen za finansijska pitanja.

BONUS VIDEO: