TRAGEDIJA NA SVADBI, JAUCI ODJEKIVALI SALOM! Jezive scene prekinule veselje, barjaktar POGINUO!


IZVOR: Republika/A.D. - 29.07.2023 | 13:30


Pevačica otkrila detalje stravične tragedije na svadbi.

Foto: pixabay.com, Tanjug/S. ILIĆ, shutterstock
TRAGEDIJA NA SVADBI, JAUCI ODJEKIVALI SALOM! Jezive scene prekinule veselje, barjaktar POGINUO!

Pevačica Mirjana Mima Bažalac, koja je bila i deo muzičkog takmičenja ''Nikad nije kasno'' ispričala je detalje sa svadbe u Priboju na kojoj je prošle godine pevala, a koja je završena stravičnom tragedijom. 

- Prvi put u životu sam doživela da se veselje prekine, a pevam ravno 30 godina! U početku je sve delovalo normalno, svadba kao svadba. Mladenci divni, a ni narod nije sedao, svi su igrali sve vreme. Radno vreme muzičara je bilo do ponoći i sve je išlo kako treba. Prošla je torta, vatromet i ostalo je još malo da se svira i veseli… Ali negde sat vremena pred kraj otišla sam do toaleta, a kad se vratila zatekao me je jeziv prizor - priča ona i nastavlja:

Foto: Youtube.com Grand printscreen

Mirjana Mima Bažalac

- Na metar od mene stajala je starija gospođa koja mi je pre toga naručila pesmu i kaže mi kroz suze "Ipak mi nećete pevati Zlatiborske zore“. Ništa nisam shvatila, čak nisam čula ni da muzika više ne svira. Uhvatila sam je za ruku i rekla joj:"Verujem da žurite, ali evo, ići će pesma odmah“, na šta mi je odgovorila: "Neće dušo, nema više ni muzike, ni veselja. Barjaktar nam je poginuo na 500 metara odavde"- ispričala je pevačica i dodala da veći šok i tugu za tri decenije rada nije doživela:

Foto: Youtube.com Grand printscreen

Mirjana Mima Bažalac o tragediji na svadbi

- Samo sam sela na neki kanabe koji je bio tu u holu, oduzeta. Nikada ovo nisam doživela u životu, stvarno je bilo jezivo. Nije bilo nikog osim muzičara, samo muk i tišina, poneki uzdisaj konobara i jauci ispred sale. Strašno, dečko je bio ’94. godište, život je bio ispred njega. Stvarno velika tuga - rekla je u ona u neverici za Grand.

Mima i dalje ne može da prihvati šta se dogodilo, a za sve krivi alkohol.

- Mislim da je rešenje prosto i jednostavno. Ili taksi ili pojačana kontrola policije. Nema milion sala za proslave, zna se gde su veselja i policija bi morala da ima patrole na 50 metara sa obe strane i to je to. Ko nije u stanju da vozi, isključe ga i bar neki život bude spašen. A ovako eto…tuga.

BONUS VIDEO: