ČOLA PROSIO VASPITAČICU, ONA GA ODBILA! Ona je jedina žena koja nije želela da bude sa pevačem, a on je LUDEO za njom!


IZVOR: Republika/A.D. - 29.07.2023 | 13:00


Otkrivena tajna skrivena trideset godina.

Foto: youtube.com
ČOLA PROSIO VASPITAČICU, ONA GA ODBILA! Ona je jedina žena koja nije želela da bude sa pevačem, a on je LUDEO za njom!

Pevač Zdravko Čolić važio je za miljenika žena i velikog zavodnika, a mnoge dame su pokušale da osvoje njegovo srce. Ipak, to je uspela samo supruga Aleksandra sa kojom ima dve ćerke.

Međutim, sada je otkriveo da je Čola u mladosti bio zaljubljen u jednu vaspitačicu Gogu, koju je čak i prosio, a onda ga je odbila.

- Desilo se jednom da sam žurio po mlađeg sina u obdanište i da sam svratio u jednu obližnju radnju da kupim deo za grejanje, jesenje vreme, trebalo je da počne grejna sezona. Zamolim ih u radnji da požure jer žurim i ja po sina u vrtić, a vlasnik radnje me pita kod koje vaspitačice mi ide dete. Ja kažem:"Kod Goge", a on skoči i kaže da je Goga u mladost bila velika lepotica koju je prosio Zdravko Čolić -  ispričao Dragan J. Vučićević za Informer TV, a onda otkrio i da je priču proverio sa pevačem:

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić nesrećno bio zaljubljen u vaspitačicu Gogu

- Jednom prilikom dok sam sedeo s Čolom, setim se toga i pitam ga za Gogu, a on skoči:"Gogu, Franjinu ćerku, kako ne znam. Istina je". Tako da eto, Čola je bio zaljubljen u vaspitačicu Gogu iz Železnika, ali ga je ona odbila - ispričao je Vučićević i otkrio tajnu staru više od 30 godina.

BONUS VIDEO: