POTRESNE REČI UDOVICE MIŠE OGNJANOVIĆA: Oglasila se Sanja Papić na petogodišnjicu UBISTVA poznatog advokata!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 28.07.2023 | 12:00


Danas je održan petogodišnji pomen ubijenom advokatu

Foto: ST/D. Kadić, ST/Nikola Mutić, Tanjug,
POTRESNE REČI UDOVICE MIŠE OGNJANOVIĆA: Oglasila se Sanja Papić na petogodišnjicu UBISTVA poznatog advokata!

Bivša misica Sanja Papić oglasila se na petogodišnjicu smrti svog bivšeg supruga, advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Udovica poznatog advokata objavila je stori na društvenoj mreži Instagram, a preko crne pozadine stavila je reči "Pet godina". 

Ognjanović je pre tačno pet godina ubijen na kućnom pragu, a danas je na Novom groblju u Beogradu održan petogodišnji pomen.

Foto: Instagram.com

 

Osim Papićeve, prisustvovao je Petar Ognjanović, Mišin sin iz prvog braka, kao i kolege advokati. Čitulju su potpisala Sanja, ćerkica i Petar. Oni su u tišini prisustvovali opelu koje je držao sveštenik.

- Petogodišnji pomen voljenom Dragoslavu Miši Ognjanoviću. Ljubav živi. Zauvek sa nama, zauvek u našem srcu - stoji u čitulji, prenosi "Kurir".

Foto: Tanjug

Miša Ognjanović

Podsetimo, Miša je oko 20 sati 28. jula 2018. godine ubijen ispred zgrade gde je živeo sa Sanjom i ćerkicom. Ćerkica tada nije imala ni godinu dana. Ispred zgrade na Novom Beogradu mu je napadač prišao s leđa, u trenutku kad je sa sinom Petrom krenuo ka ulazu zgrade iz automobila.

Pucano mu je u leđa, a kad je napadač video da je advokat i dalje živ, vratio se i ispalio još sedam hitaca u njega. Hitna pomoć je stigla na lice mesta i mogla samo da konstatuje smrt.

Foto: ST/D. Kadić

Sanja Papić

Do danas niko nije uhapšen zbog ubistva, a potraga je krenula iste večeri. Udovica redovno obilazi njegov grob.

- Supruga Sanja, redovno obilazi grob ubijenog supruga. Često satima sedi na klupi preko puta spomenika i gleda u njegovu fotografiju - istakao je izvor gorepomenutog medija.

BONUS VIDEO: