JEDINA FOTOGRAFIJA PREMINULE ĆERKE EVE RAS! Glumica izgubila naslednicu pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.D. - 12.07.2023 | 10:10


Ćerka glumice Eve Ras preminula je u Francuskoj, a uzrok njene smrti nikada nije otkriven.

Foto: A. Nalbantjan
JEDINA FOTOGRAFIJA PREMINULE ĆERKE EVE RAS! Glumica izgubila naslednicu pod NERAZJAŠNJENIM okolnostima! (FOTO)

Glumica Eva Ras imala je ćerku Krunu koja je po nerazjašnjenim okolnosima preminula sa svega 24 godine, 1991. godine u Parizu gde je studirala.

Na društvenim mrežama se pojavila jedina fotografija srećne porodice koju je javnost videla, a na njoj su Eva, njen pokojni suprug Radomir Stević Ras i njihova naslednica Kruna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

 

Eva je svojevremeno pričala da je Kruna bila najmlađa srpska spisateljica, koja je do svoje 12. godine čak tri književna dela objavila.

- Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sad mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz mog srca. Mogla si da dotakneš nebo svojim talentom, visprenošću i harizmom. Ali nije ti se dalo. Izabrala si krivo nebo i pogrešnu sreću, zato te sada ovde sahranjujemo. Za tugu i bol ne postoji rok trajanja, bol najjače boli kada suze usahnu. Želim da umrem i da mi je grob u tvojim očima. Neka ti je laka zemlja, kćeri moja lepa, zamišljam da si sada srećna i da ti je potpuno jasno sve što ti je planeta Zemlja dala na uvid u tvom kratkom životu - objavila je jednom prilikom Eva Ras.

BONUS VIDEO: