JEZIVE PORUKE, FLAŠE I SREDNJI PRST: Pogledajte zvaničan snimak NASILJA nad Emom Radujko, maloletnici joj uzvikivali najgroznije PSOVKE!


IZVOR: Republika/O. B. - 26.06.2023 | 21:54


Pojavio se snimak kako pevačicu Emu Radujko maltreiraju i gađaju na Music Week festivalu!

Foto: Youtube.com printscreen, Ata images
JEZIVE PORUKE, FLAŠE I SREDNJI PRST: Pogledajte zvaničan snimak NASILJA nad Emom Radujko, maloletnici joj uzvikivali najgroznije PSOVKE!

Devetnaestogodišnja pevačica Ema Radujko izviždana je od strane publike sinoć, tokom poslednjeg večeri Belgrade Music Week festivala, kada je u delu svog nastupa podržala pripadnike LGBTQ+ populacije obukavši scenski kostim u bojama duge, koje su obasjale više od 30.000 ljudi i sa džinovskih LED ekrana.

Emu je deo publike gađao i vređao, neprimereno protestovo zbog njene podrške gej populaciji, a nakon što se verbalno "obračunala" s neistomišljenicima, smogla je snage da nastavi nastup kao da se ništa nije desilo.

Foto: Youtube.com printscreen

Ema Radujko Music Week nastup

 

Sada se na Jutjub platformi pojavio snimak na kom se mogu videti nevaspitani klinci i klinceze, koji su dali sebi za pravo i gađali Emu. Pored toga, bilo je mnoštvo poruka koje su joj pisali na telefonim poput ,,Nečija ćerka" ili ,,Idi kući".

U nastavku u galeriji pogledajte fotografije na kojima linčuju Emu Radujko na festivalu: POGLEDAJ GALERIJU

Pored ovoga, Emi su dobacivali sve vreme reči poput ,,K*rvo" ,,Dr*ljo" i slične jezive uvrede. Međutim, na sreću, ona je profesionalno odradila svoj deo posla. 

BONUS VIDEO: