MILE KITIĆ PLAČE KAO MALO DETE: Folker doživeo emotivni slom, uspeo da izusti samo jedno! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 24.05.2023 | 22:05


Pogodila ga pesma!

Foto: printscreen/Grand
MILE KITIĆ PLAČE KAO MALO DETE: Folker doživeo emotivni slom, uspeo da izusti samo jedno! (FOTO)

Mile Kitić zaplakao je kao malo dete kada je na jednoj privatnoj proslavi njegova koleginica Bojana Barjaktarević zapevala čuveni hit Šemse Suljaković.

Naime, Bojana je u jednom momentu zapevala Šemsinu numeru "Sirotinja ljude svađa" i svojim vanserijskim glasom naježila sve prisutne, a posebno Kitića, koji nije mogao da sakrije suze.

Folker je stavio ruke na lice i brisao suze, te je uspeo samo kratko da izusti "Uh..."

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, Bojana svojim glasom mnoge je dovela do suza, pa je tako tokom njenog takmičenja u emisiji "Nikad nije kasno". Voditelj Žika Jakšić redovno lio suze zbog njenog glasa. Pevačica se treći put bori sa rakom dojke, ali njena snaga i volja za životom su za primer mnogima.

- Borim se kao lav! "Nikad nije kasno" mi je donelo mnogo bolju karijeru i puno više posla tako da se trudim da postignem sve, da odgovorim na sve zahteve. Trudim se i uspevam u tome, ma ne dam se ja - priznala je Bojana ne skidajući osmeh sa lica, a potom jednom rečenicom izazvala gromoglasan aplauz i neverovatnu emociju u studiju.

Foto: youtube.com/printscreen

Bojana Barjaktarević Nikad nije kasno

- Bila sam na hemoterapijama, sada sam trenutno na zračnoj terapiji tako da primim terapiju i idem na svirku. Ništa nije teško kada se hoće i kada se želi, sve se može.

BONUS VIDEO: