Topalkova ćerka u vezi sa OŽENJENIM FUDBALEROM


IZVOR: Zorica S. RADULOVIĆ - 13.02.2018 | 06:35


Ćerka poznatog folk pevača Milana Topalovića Topalka Helena Topalović (20) zavela je hrvatskog fudbalera Marka Iharoša (21), sa kojim već dva meseca uživa u tajnoj vezi, otkriva Srpski telegraf.

 

Naime, razlog što lepa Topalkova kći i hrvatski fudbaler kriju ljubav, kako saznajemo, leži u tome što je on još uvek u zakonitom braku. Naš list došao je u posed njihovih zajedničkih fotografija na kojima novopečeni par razmenjuje nežnosti, a izvor blizak paru tvrdi da su Helena i Marko do ušiju zaljubljeni i da je samo pitanje dana kada će se reprezentativac Hrvatske razvesti.

 

- Topalkova ćerka i Iharoš su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i varnice su odmah sevnule. Nisu mogli da sakriju simpatije, a nakon samo nekoliko dana poznanstva stupili su i u vezu. Koliko su zaljubljeni, govori i činjenica da Marko zbog nje često dolazi iz Litvanije, gde trenutno igra. Nedavno je bio u Beogradu samo da bi je gledao na reviji venčanica na kojoj je kao manekenka prošetala jedan od modela - govori upućeni izvor.

Kako dalje saznajemo, Marko je navodno podneo i zahtev za razvod, a u prilog informacijama do kojih smo došli govori i činjenica da je sa društvene mreže Instagram obrisao sve fotografije sa suprugom.

U želji da proverimo ove navode pozvali smo Milana i Helenu Topalović, ali ni ona, ni njen tata Topalko nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

 

 

S druge strane, hrvatski fudbaler je potvrdio da gaji emocije prema ćerki poznatog pevača.

- Kako se vesti brzo šire. Helena je jedna jako lepa, nasmejana, spontana i opuštena cura. Ne bih više na tu temu - rekao je Marko Iharoš za Srpski telegraf.