SAZNAJEMO: PORAĐA SE MARIJA MIKIĆ! Trudna pevačica nakon pucnjave u Beogradu hitno primljena u porodilište!


IZVOR: P. R. - 04.05.2023 | 10:15


Kako Republika saznaje, Marija Mikić se oseća dobro, te će uskoro na svet doneti drugo dete, ovog puta sina.

Foto: instagram.com/wwwmarijamikiccom
SAZNAJEMO: PORAĐA SE MARIJA MIKIĆ! Trudna pevačica nakon pucnjave u Beogradu hitno primljena u porodilište!

Marija Mikić po drugi put je u drugom stanju, a kako Republika ekskluzivno sazjane, trudna pevačica je nakon tragičnih dešavanja u OŠ "Vladislav Ribnikar" završila u GAK Višegradska, te samo što se nije porodila. 

Naime, kako saznajemo od dobro obaveštenog izvora, Mikićeva je jutros primljena u porodilište kako bi na svet donela drugo dete, međutim, stravična pucnjava u osnovnoj školi na Vračaru su je toliko uznemirila, te će pevačica roditi sina nešto ranije nego što je predviđeno.

- Istina je da je Marija primljena u porodilište, moguće je da su je ova jučerašnja dešavanja u školi na Vračaru poremetila, kao i sve nas. Ona se oseća dobro, sve je u najboljem redu i sa njom i sa njenim sinom, koji uskoro stiže - istakao je izvor za naš portal.

Foto: Instagram.com

Marija Mikić sa partnerom Jovanom Pantićem

Inače, Marija je tokom jučerašnjeg dana na svom Instagram profilu objavila "stori"

Iščekujući najlepši trenutak u mom životu i dolazak sina na ovaj svet, srce mi je slomljeno. Počivajte u miru, duše drage - napisala je pevačica na pomenutoj društvenoj mreži.

Foto: instagram.com/wwwmarijamikiccom

Marija Mikić

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Marijom Mikić na broj poznat redakciji, ali se ona nije javljala do zaključenje teksta.

BONUS VIDEO: