ĐINA DŽINOVIĆ OTKRILA NOVOG DEČKA! Harisova ćerka ljubi izabranika na Kopaoniku, evo kako je pokušala da ga SAKRIJE! (FOTO)


IZVOR: P. R. - 08.04.2023 | 00:00


Đina ne krije sreću zbog vremena koje provodi s novim izabranikom, pa je intimne trenutke ovekovečila na Instagramu.

Foto: instagram.com/djinadzinovic
ĐINA DŽINOVIĆ OTKRILA NOVOG DEČKA! Harisova ćerka ljubi izabranika na Kopaoniku, evo kako je pokušala da ga SAKRIJE! (FOTO)

Đina Džinović, ćerka pevača Harisa Džinovića, ako je suditi po novim objavama na društvenoj mreži Instagram, ima novog dečka, a sada ga je i pokazala javnosti.

Naime, reč je o javnosti nepoznatom mladiću s kojim se Đina fotografisala na Kopaoniku gde su otišli na skijanje. Harisova ćerka objavila je nekoliko fotografija, a u opisu je kratko, ali simbolično napisala: "Njegova".

 

 

Đina ne krije sreću zbog vremena koje provodi s novim izabranikom, ali budući da je njen privatan život neretko jedna od glavnih tema domaćih medija, strogo je vodila računa da se njenom izabraniku ne vidi lice.

Podsetimo, Đina je u centru pažnja najpre bila kada je objavljivala svoje golišave fotografije, a potom i kada se saznalo da je u vezi sa Mihajlom Veruovićem Vojažom. Međutim, Đina je ubrzo okončala vezu s mladim reperom, a sada je očigledno našla novu ljubav.

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

Đina Džinović i Vojaž

BONUS VIDEO: