PAPARACO FOTKE SORAJE VUČELIĆ IZ MILANA: Svi se okreću za kolicima od 8.000 evra, a evo ko joj pravi društvo! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/O. B. - 02.04.2023 | 12:18


Uhvatili smo Soraju Vučelić u šopingu u centru Milana!

Foto: Republika
PAPARACO FOTKE SORAJE VUČELIĆ IZ MILANA: Svi se okreću za kolicima od 8.000 evra, a evo ko joj pravi društvo! (GALERIJA)

Multimedijalna ličnost Soraja Sara Vučelić jedna je od najistaknutijih dama, koja je proslavila učešćem u rijalitiju. Soraja se potom povlači iz medija, a onda je odjeknula vest da je trudna, a nedavno se i porodila i na svet donela naslednika. 

Budno oko paparaca portala Republika uhvatilo je Soraju u centru Milana u šopingu sa bebom i drugaricom.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Soraju smo uslikali kako obilazi papreno luksuzne butike, a jedan od njih je bio i modna kuća ,,Dior". 

Poznato je da se Soraja uvek oblači po poslednjoj modi, a da na njoj marke samo sijaju. No, ovog puta su se svi okretali za kolicima, koja su takođe spomenute marke, o čemu smo ranije pisali. 

Jasno je da se radi o ,,Dior" kolicima za bebu, koja koštaju preko 8.000 evra. Međutim, kako je Soraja ceo život posvetila nasledniku, vidno je da nije žalila ni jedan evro dat za ova skupocena kolicima. 

BONUS VIDEO: