MAJKA SLOBE RADANOVIĆA VAN SEBE! Sin joj postao otac, a Draginja ne krije SUZE RADOSNICE: Unuk liči na tatu!


IZVOR: Republika - 21.02.2023 | 13:40


Draginja Radanović, majka popularnog pevača Slobe Radanovića koji je danas postao otac, presrećna je što je dobila unuka.

Foto: printscreen/instagram
MAJKA SLOBE RADANOVIĆA VAN SEBE! Sin joj postao otac, a Draginja ne krije SUZE RADOSNICE: Unuk liči na tatu!

Jelena Radanović, supruga Slobe Radanovića, porodila se danas u jednoj privatnoj klinici na Novom Beogradu i rodila zdravog dečaka, kom su dali ime Damjan. Ovim povodom među najsrećnijima je i pevačeva majka Draginja, koja nije krila ushićenje što se ostvarila u ulozi bake.

- Hvala vam na čestitkama, presrećna sam, kao baka... Kako drugačije, puno mi je srce - ljubazno je rekla Slobina majka, pa otkrila da li je već videla unuka:

Foto: printscreen/instagram

Sloba i Jelena Radanovič dobili sina

- Ja sam još ovde u Zrenjaninu, poslao mi je Sloba slike. Unuk liči na tatu (smeh). Hvala vam na čestitkama, hvala što ste se javili - poručila je majka popularnog pevača za Pink.rs.

Inače, ime Damjan potiče iz starogrčkoh jezika, a potiče od reči ''damao'', što bukvalno prevedeno znači "pobednik" i "ukrotitelj". Inače, u preneseno značenje ovog imena je "onaj koji je plemenit i velikodušan"; "onaj koji rado dariva i poklanja onima koji nemaju"; "onaj koji je dar ili poklon svojim roditeljima"; "onaj koji je blaga i krotka osoba".

Foto: E Stock

Sloba Radanović postao otac

BONUS VIDEO: