DŽEHVA PREŠLA NA FUDBALERE! Teodora nakon raskida sa Ninom upecala sina bivšeg trenera "Crvene Zvezde" - evo šta ih je odalo! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.02.2023 | 22:30


Iako je rekla da nakon raskida veze sa Ninom Čelebićem neće imati dečka neko vreme, Teodora Džehverović navodno ponovo uživa u ljubavi, i to sa fudbalerom Markom Jankovićem.

Foto: ATA Images, Starsport, Printscreen/YouTube
DŽEHVA PREŠLA NA FUDBALERE! Teodora nakon raskida sa Ninom upecala sina bivšeg trenera "Crvene Zvezde" - evo šta ih je odalo! (FOTO)

Kako se saznaje, pevačica Teodora Džeherović navodno je uplovila u ljubavne vode sa fudalerom Markom Jankovićem, kojeg je upoznala ubrzo nakon iznenadnog raskida s košarkašem Ninom Čelebićem.

Marko je četiri godine mlađi od Teodore, igrao je fudbal u nekoliko klubova i sin je bivšeg trenera "Crvene zvezde" Aleksandra Saše Jankovića. Kako mediji pišu, ljubav između pevačice i mladog Jankovića brzo se rodila. Ona se trenutno nalazi na Zlatiboru i smeštena je, kako kaže izvor, u jednom od njegovih apartmana koje poseduje na toj planini.

- Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo počeli da se viđaju. Nakon trećeg susreta su se smuvali, a Teodora je tada tek bila zvanično raskinula s Ninom i bila je slobodna devojka. Marku se ona jako dopala i bio je spreman na sve da bi je osvojio, a i on se njoj svideo. Znam da je Teodora pričala da posle razlaza s Ninom neće da bude u vezi ni sa kim neko vreme, jer je planirala da se maksimalno posveti karijeri, ali, eto, Marku nije mogla da odoli - priča izvor za Kurir, blizak pevačici, i dodaje:

Foto: printscreen/YouTube

Marko Janković, fudbaler

- Njih dvoje gledaju da usklade svoje obaveze i da ne zapostave vezu. Teodora još uvek ne želi da o novoj ljubavi priča u javnosti jer joj prija da se za njih dvoje ne zna.

Džehverovićka je na Zlatiboru pre nekoliko dana proslavila 26. rođendan.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović proslavila rođendan na Zlatiboru

Imala je tortu na kojoj je bilo napisano "milf", što je interna šala njenih prijatelja, jer je Teodora od Marka starija četiri godine. U narednom perioda ona ima zakazane nastupe i druge poslovne obaveze, zbog čega neće moći toliko vremena da provede s dečkom - rekao je izvor.

Potvrda da su njih dvoje bliski je i to što jedno drugo prate na društvenoj mreži Instagram, a Marko joj je komentarisao jednu od poslednjih fotografija koja je nastala upravo na Zlatiboru.

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović u vezi sa fudbalerom Markom Jankovićem

Različiti profili momaka: Teodora volela manekena, pa košarkaša

Teodora je u prvoj sezoni "Zadruge" uplovila u vezu sa Anđelom Rankovićem, koja je potrajala i posle završetka rijalitija. Anđelo je učestvovao i u njenom spotu za pesmu "Crni vitez", a prekinuli su ljubav pre nego što je on ušao u drugu sezonu "Zadruge".

Posle njega, Džehverovićeva se smuvala s košarkašem Ninom Čelebićem. S njim je imala idiličnu vezu sve dok on nije dobio angažman u inostranstvu, pa je tad njihov odnos počeo da se hladi.

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović, Nino Čelebić i Anđelo Ranković

BONUS VIDEO: