"UHVATILA SE BUĐ DOLE, ODVRATNO JE" Milica Dabović zgadila javnost novom fotkom, bez brusa, a detalj šokira!


IZVOR: Republika - 29.01.2023 | 17:30


Milicu Dabović razapeli ispod fotografije na Instagramu.

Foto: ATA Images
"UHVATILA SE BUĐ DOLE, ODVRATNO JE" Milica Dabović zgadila javnost novom fotkom, bez brusa, a detalj šokira!

Bivša košarkašica i trenutna senzacija na platformi Onlyfans Milica Dabović šokira svakodnevno korisnike društvenih mreža, a ovog puta higijenski uslovi u kojima se našla, ogadili su se njenim pratiocima na Instagramu. 

Naime, Milica je pozirala na jednoj terasi, vrlo oskudno obučena, bez brusa, u haljini, na kojoj su se ocrtavale bradavice.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Međutim, ono što je privuklo pažnju jesu nehigijenski uslovi u kojima se Milica našla. Ona je spakovala kofere i otputovala na Kubu, a njene pratioce je iznervirala buđ koja se uhvatila na terasi na kojoj je pozirala, pa su je razapeli u komentarima. 

- Buđ se nahvatala dole između pločica i zida i ne izgleda higijenski, odvratno je - glasio je jedan komentar, a potom su krenuli i ostali:

- "Malo jer terasa buđava", "Ali pozadina, ova buđ i vlaga".

Foto: ATA Images

Milica Dabović

 

No, za sada Milica još uvek nije odgovorila na ove zlonamerne komentare, jer, kao što je i ranije isticala, ne obazire se na ljude koji je vređaju.

- Stvarno me ne zanimaju komentari ljudi kojima je bitno samo nekog da uvrede. Ja živim svoj život i srećna sam, a to što će neko iza tastature da se napravi pametan, da uđe na moju sliku i ostavi neki zloban komentar, nemam vremena da se bavim tim stvarima - rekla je Milica svojevremeno za Republiku. 

BONUS VIDEO: